Milan Stanković ulaskom na Farmu beži iz Granda u Siti rekords

FARMA 7 - FARMA SRBIJA | 06/10/2010
   
>>> FARMA 8 <<<   >>> ZADRUGA <<<


Našao je način da se definitivno odmetne od „Granda“! Azil je već zatražio u „Siti rekordsu“ Željka Mitrovića, a planirao je da veliko bekstvo izvrši preko imanja u Lisoviću. Ne mari što će mu noge biti kaljave i što će na rukama imati žuljeve. Važno mu je samo da ostvari svoj cilj. Kako Kurir saznaje, on u tajnosti uveliko sprema nove pesme, koje će pevušiti na Farmi ne bi li ušle u uši publici i tako iskoristi rijaliti da ih promoviše pre nego što objavi album.

- Ceo projekat krije kao zmija noge. Stalno ide po nekim poslovnim sastancima, a o svim tim pregovorima ne priča čak ni Radi – otkriva izvor blizak mladom pevaču.

Akciju koju je do tančina razvio u svojoj glavi pokušava da sakrije i od najbližih, a o njegovom predstojećem prebegu čelnici „Granda“ ne znaju ništa.

- Nismo obavešteni o tome da Milan bilo šta snima, a i baš nas briga! Ne znam samo za koga će izdati to što snimi?! Situacija s Milanom je manje-više poznata, a te pesme će moći da izda za Jutjub ili Tviter, i nigde više. Da je bio pametan, do sada bi već imao album snimljen za „Grand“, i to pod dirigentskom palicom Gorana Bregovića – poručio je Žika Jakšić, muzički producent najveće produkcijske kuće na Balkanu.

Izvor: Kurir

Tagovi: , , , ,

Kategorije: Najnovije vesti sa Farme

Comments are closed.