Kaća odbila seks sa Banetom iako im je Ekrem odneo “kurdome”

FARMA 7 - FARMA SRBIJA | 23/10/2010
   
>>> FARMA 8 <<<   >>> ZADRUGA <<<


Na „Farmi“ je treći put zaredom organizovana prava srpska svadba. Mladenci su u ovom serijalu bili Kaća i Bane. Iako su se svi nadali, prva bračna noć je prošla bez ikakve intimnosti.

Uprkos tome što je Bane insistirao da spava sa Kaćom, ili da je bar poljubi, mlada uopšte nije bila zadovoljna što su po zadatku završili u hotelu, zatvoreni u sobi, na bračnom krevetu. Banetovo udvaranje počelo je kada su zajedno legli na krevet. Katarina je ubrzo otišla u kupatilo da se presvuče, a Bane joj je, naivno, sa kreveta preporučio da požuri, kako on ne bi bio sam.

- Večeras se nigde ne žurimo, imam jednu vanzemaljsku ideju – rekao je Bane. Katarina se nije mnogo obazirala, i videlo se da joj je neprijatno. Seli su za sto i nazdravili.

Želim ti da se opustiš i uživaš – poželeo je Bane, a Katarina ga je pozvala kod nje kući nakon „Farme“. Bane je ipak želeo da njoj pokaže nešto drugo, pa je napunio kadu i pozvao je da mu se pridruži. Ona je to odbila, ali on nije odustajao. Kasnije, dok je ležala na krevetu, Bane je legao preko nje i ljubio je. Ipak, daljeg „akcijanja“ nije bilo.

Iako mladenci nisu demonstrirali svoju ljubav, neko drugi jeste. Tokom svadbe, stari svat Ekrem dobro je ispipkao Vendi, dodirivao ju je i grlio sve vreme, a ona se uopšte nije bunila. Baki je nagovarao Ekrema da je muva, a kasnije je išao kod Vendi da joj priča da se Ekrem zaljubio.

Iako su svi želeli da znaju šta se to dešava između Vendi i Ekrema, Ekrem je rekao da mu se najviše sviđa Natalija.

POLJUBAC ZA STAROG SVATA – U USTA, PLEASE!

Kada je slavlje počelo, a gosti stigli, svekar Peja je pozvao snajku da dođe do starog svata Ekrema da njoj i njenom “čoveku” da jedan zadatak…zvao je Peja i zvao, a onda sinu Banetu rekao: “Odlično si izabrao, tri puta je zoveš, četvrti put se javi…”. Kada je mlada spustila cigaru i konačno poslušala “starije”, Ekrem je po starom običaju naredio da mladenci stanu u tepsiju, odigraju nešto, a onda se poljube.

“U usta, please!”. Nećkala se mlada, nećkala, a onda…

U đuskanju su prednjačili svatovi Marjan i Vendi – igrali su kan-kan na stolu obučeni u narodne nošnje, “privatavali se” zbog “balansa”, a onda je Vendi dohvatio i Ekrem – zagrlio ju je oko struka, a onda krenuo rukom gore-dole, levo-desno, ali ništa…Kasnije je ipak priznao da je zaljubljen u Vendi, ali i da mu ne odgovara jer “ima problem, znaš…sise su joj pale mnogo dole!”.

Da Ekrem voli žene govori i činjenica da je svesrdno pomagao Maji Nikolić da mu otpeva omiljenu pesmu – držao joj je mikrofon koji se izgubio u dubokom dekolteu “da bi se bolje čula kako peva”.

Kasnije je i njoj, kao i Vendi našao zamerku. “Sviđa mi se, ali je kratka!”, a onda ostalim farmerima otkrio da je išao u Zadrugu i zamolio produkciju da Banetu i Kaći obezbede “kurdome” (kondome, odnosno u žargonu kurtone), kako mlada ne bi “ostala noseća”…i nije.

Njima je bilo najbolje – posle slavlja su otišli u “gazdinu kuću”, odnosno ekskluzivni hotel, kao i mladenci iz prve sezone Sandra i Nigor, odnosno ljuti neprijatelji Miloš i Firči druge sezone rijalitija.

A tamo, bračni krevet, sveće, večera, tuš , a ujutru i saznanje da “Katarina ima mnogo meke usne”…

“Do sada to nikada nisam radio da riba ima veo na glavi”, rekao je Bane po dolasku u hotel.

Prva bračna noć protekla je “mirno” u priči o (ne)prijateljstvu između Katarine i Sanje, ali i Natalijinom prebacivanju Banetu “kako može da muva njih nekoliko”. Noć je protekla mirno, u bračnom krevetu, a ujutru ih je posetio maser…

Izvori: Mondo i Blic

Tagovi: , , , , ,

Kategorije: Najnovije vesti sa Farme, Video klipovi

Comments (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. prika says:

    svi su nešto navalili hoće li na farmi biti seksa ili neće,pa trebali ste dovesti enu popov i nema problema ona bi vam to besplatno prikazala