Kurir otkriva: Baki je kresnuo…

FARMA 7 - FARMA SRBIJA | 04/11/2010
   
>>> FARMA 8 <<<   >>> ZADRUGA <<<


Obletao je Baki oko Katarine i Irene, a na kraju smotao Jasminu Anu!
Mnogi su sigurno iznenađeni, ali ovo dvoje farmera jednostavno nisu mogli više bez seksa. Izvor Kurira blizak produkciji popularnog rijalitija otkriva da su tridesetdevetogodišnji denser i 14 godina starija književnica „posao“ obavili iza senika. I to u nekoliko navrata u poslednjih dvadesetak dana. Izgleda da im se baš osladilo to što su pronašli mesto na kojem ih niko ne vidi. Čak ni kamere!

- Znaju da ne postoje tehničke mogućnosti da ih snimimo iza sena, pa farmeri, osim kupatila, često traže spas na tom skrivenom mestu kako bi zadovoljili svoje potrebe. Za razliku od onih što masturbiraju, Baki i Jasmina su se potrudili da zaista padne prvi seks na Farmi. Istina, zadržavali su se po petnaestak minuta, ali to im je bilo sasvim dovoljno da razvuku širok osmeh – otkriva naš sagovornik.

Oboje su razvedeni, pa im je utoliko bilo lakše da se opuste. Inače, plavokosa spisateljica je već nekoliko puta farmerkama priznala da joj se jedino denser dopao na imanju, a zanimljivo je da se on samo s njom nijednom nije posvađao od početka rijalitija. Preksinoć je Jelena na žurki bezuspešno pokušavala da iz njega izvuče s kojom je to bio pošto se pohvalio da je neku od ukućanki kresnuo. Ali on se samo smeškao.

Izvor: Kurir

Tagovi: , , , ,

Kategorije: Najnovije vesti sa Farme

Comments (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. prika says:

    pa sigurno nije jelenu jer ono vrištavo čudovište ne bi mogao čovek ni preko zaštitne dekontaminacijske folije da odradi