Boki 13 sleće helikopterom u Lisović

November 7, 2010 | FARMA 6 |
Kategorija Najnovije vesti sa FarmeIz svile i kadife pravo među pacove! Makedonski transvestit Bojan Janevski odlučio je da se pridruži ekipi na najpoznatijem seoskom imanju i potpuno im pomrsi konce!

Naime, bivši ukućanin Velikog Brata dogovorio se sa organizatorima „Farme“ da večeras helikopterom sleti na imanje u Lisoviću kraj Barajeva. Kako Boki obožava da se izdvaja iz mase, ideja da letećim prevoznim sredstvom dođe na Farmu bila je upravo njegova!

- Organizatori rijalitija pozvali su Janevskog i ponudili mu 2.000 evra nedeljno kako bi bio jedan od učesnika „Farme“. Pošto se već oprobao u sličnom šou-programu, odmah je pristao da dođe na imanje – tvrdi dobro obavešten izvor našeg lista.

Ne sumnjamo da će Bokijevo pojavljivanje izazvati buru komentara ostalih farmera, a kako će se nalickani šoumen, iliti šougrl, snaći u štali i nekomfornim seoskim uslovima, te među pacovima koji su, kako je Kurir već pisao, „okupirali“ najpopularnije srpsko imanje, ne možemo ni da zamislimo! Ali, videćemo već večeras.

Izvor: Kurir

   

Komentari

Comments are closed.