Ko je ispao sa Farme: Sanja

FARMA 7 - FARMA SRBIJA | 15/11/2010
   
>>> FARMA 8 <<<   >>> ZADRUGA <<<


Iako su ovonedeljni duelisti bojkotovali duel, jedan Sanjin netačan odgovor doneo je Peji pobedu koja mu nije ni bila potrebna – pre dupliranja glasova publike je osvojio 91 odsto glasova!

Prvi put od početka rijalitija ishod duela je mogao da zavisi isključivo od glasova gledalaca. I Sanja i su u arenu ušetali sa osmehom i rečenicom „nisam učio/la“, tako da su odgovori na pitanja voditelja bili više nego interesantni.

Kakav koren ima praziluk? – opasan Koje su morfološke osobine živine? – morfološke. U kojem godišnjem dobu se seje šargarepa? – kad ti nestane. Koji je jestivi deo plavog patlidžana? – peteljka

Ipak, Sanja se odlučila da odgovori na jedno pitanje i dala netačan odgovor koji je bio dovoljan da osvoji kontrapoen i ostane u trci za 100.000 evra. Sanja je u duelu osvojila tek 4,22 odsto glasova. Ipak, nije sve tako crno. “Idem kući da jedem pečenje!“, rekla je nasmejana Sanja dok je napuštala svoje farmere.

Po izlasku Sanju je sačekalo bolno saznanje – Baki je rekao da je “ona ta” sa kojom je vodio ljubav na imanju, a ne Katarina. “Stvarno?! To nije istina!”, veoma kratko je prokomentarisala izbačena farmerka.

Izvor: Mondo

Tagovi: , , , ,

Kategorije: Najnovije vesti sa Farme

Comments are closed.