Kaća, Bane i Marjan su glavni favoriti za pobedu na farmi

FARMA 7 - FARMA SRBIJA | 16/11/2010
   
>>> FARMA 8 <<<   >>> ZADRUGA <<<


Mlada „zvezda Granda” Katarina Živković, maneken Branislav Janković i predsednik Srpske seljačke stranke Marjan Rističević trenutno su najbliži osvajanju glavne nagrade u rijalitiju „Farma”! Sudeći prema glasovima publike, neko od njih troje najverovatnije će krajem decembra, za kad je zakazano finale trećeg serijala, napustiti Pinkovo seosko imanje u Lisoviću bogatiji za 100.000 evra!

Prema rečima sagovornika Pressa bliskog produkciji, Katarina se trenutno najbolje kotira kod gledalaca zbog ljubavnih iskrica sa Banetom!

- Kaća je postala miljenica publike kad se vratila na „Farmu” i započela romansu sa Banetom! Ovo nije iznenađujuće, budući da je u prvom serijalu tada anonimna misica Sandra Obradović zahvaljujući romansi sa Markom Đurovskim dospela do trećeg mesta! Publika voli da gleda njihove izlive nežnosti, sitne svađe i ljubomorne scene. Katarina veliki broj glasača „vuče” iz takmičenja „Zvezde Granda”, pa nije čudno što se tako visoko kotira – navodi naš sagovornik.

On dodaje da je u toj ljubavnoj priči veoma profitirao i Bane, a da je Marjan veliko glasačko telo dobio posle sukoba sa transvestitom Bokijem 13.

- Marjan je jasno poručio da mu smeta prisustvo osoba koje propagiraju gej populaciju, a budući da u Srbiji živi najveći broj ljudi čiji je stav prema homoseksualcima i transvestitima konzervativan, nije iznenađenje što se Rističević nalazi među favoritima – kaže sagovornik Pressa.

Odmah za njima na listi omiljenih farmera su internet zvezda , koji je nekoliko puta čak osvajao najviše glasova, kao i , koja je posle napada i Jelene dobila jako glasačko telo.

Najomraženiji farmeri za sada su i , koje su sticajem okolnosti uspele dugo da opstanu u takmičenju.

- Zbog vulgarnosti je u poslednje dve nedelje jako pala u očima gledalaca. Loš utisak je ostavila i zbog konstantnog napadanja Zorane Pavić – zaključuje izvor Pressa.

Izvor: Press

Tagovi: , , , , , , , ,

Kategorije: Najnovije vesti sa Farme

Comments (2)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. sta te briga :D says:

    AKO SU UZOR STROKAVA I GLUPA KACA, I ONAJ NASMINKANI PEDER BANE-CRKNI SRBIJO, ZAUVEK! Sramotaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!

  2. Jocka says:

    Najbolje je da pobedi Bata Zdravković jer se jedini nije kompromitovao, vredan je, puno je radio, zabavan je, često peva, porodičan čovek i nije obrukao ni sebe ni svoje najbliže. Njegova pobeda ne bi poljuljala vrednosni sistem u društvu. Bata do pobede :)