Najnovije vesti sa Farme: Zlata htela da bije Vendi, Zorana urlala

FARMA 7 - FARMA SRBIJA | 17/11/2010
   
>>> FARMA 8 <<<   >>> ZADRUGA <<<


Trebalo je to da bude još jedno zabavno veče na kojoj bi se farmeri proveli i proslavili slavu (ovog puta Banetovu) uz pesmu i igru.

I tako je bilo sve dok se nije otišlo u noć, kada je nastao haos! je nekoliko puta tokom večeri, u svojstvu voditelja, najavljivao pevačicu , koja je “unela ljubav i mir u ovo veče”. je svaki put uzimala mikrofon i hm, “pevala”. Ono što je ona izvodila ličilo je na sve samo ne na pesmu, zapravo bilo je to nešto što do sada još nismo imali prilike da čujemo, neka vrsta “pank folka”, koje se ne bi postideli ni Sex pistolsi!

Treći put kada je pozvao da uzme mikrofon, ona je zapevala “Jutro je” i potom nešto prokomentarisala u stolu “Pejo vratiće ti se ovo” i potom pomenula sahranu (objasnila je kasnije da je ustvari mislila metaforično da će Peju sahraniti ta njegova zloba).

Zlata, Pejina bivša supruga, bila je u garderobi i presvlačila se, kada je čula Vendinu kletvu. “Čiju sahranu ona spominje, majku li joj j****! Pa, j**** joj mater, ubiću je! Kako može to da govori? Bog neka joj oprosti, jer ona je luda, ne zna šta priča”, besnela je Zlata dok su Natalija, Jovana i pokušali da je zadrže da ne ode do da se sa njom ne obračuna.

“Pusti budaletinu i kretenušu, ona nije normalna, pusti je. Nju treba izbaciti”, govorila je Natalija Zlati.

Nekako je Zlata ipak uspela da dođe do Vendi i uhvati je za ruku, da joj skrene pažnju na ono što ima da joj kaže, ali joj je Vendi odgovorila: “Beži, bre, pusti me, skloni se od mene”. Potom se Vendi preko svoje “bubice” obratila Zadruzi: “Zadrugo, spasite me od ove”.

Peja je, u međuvremenu, odneo Zlatu do spavaće sobe, ali ona nije mogla da se smiri. “Pa, čiju sahranu spominje, j***** joj mater!”, nije prestajala Zlata da govori. Potom je Zlata otišla u trpezariju, gde je muzika i dalje “pičila” i zaigrala dok je Cobe pevao.

Kada je muzika prestala, Zlata se obratila Vendi: “Marš u štalu, u štalu, bre!”.

Potom je i Zorana, koju je od ulaska Vendi napadala i nazivala raznim pogrdnim imenima, “pukla”.

“Sad će gospođa Vendi da ode u štalu zajedno sa kravama i muvama, gde joj je i mesto!”.
Na to joj je Katarina rekla da to nije lepo, jer je, ipak, Banetova slava. Zorana joj je odbrusila: “Nije lepo? Nije lepo ovo što ja kažem, a jeste da neko pominje sahranu!? Što svojoj gazdarici (Vendi) nisi rekla da nije lepo zbog Baneta da ne pominje sahranu na crveno slovo, nego meni kažeš? Znači, opet sam ja kriva zato što nekoga branim? Dosta je više ovoga, sramota da bude sve one koji ovo tolerišu”, urlala je Zorana.

Vendi je potom otišla do štale gde je Jasmini Ani probala da objasni u kojem kontekstu je pominjala sahranu, ali je književnica prethodno i Zlati priznala da joj je bilo neprijatno.

Bane je otišao u krevet potpuno razočaran u dešavanja, ali su ga izvukli iz kreveta da objasni kako to on misli da su opet obe strane krive za ovaj incident. Maneken je probao da objasni da je bilo “provokacija” na račun Vendi cele večeri sa druge strane stola, na šta su ostali, a pre svih Zlata skočili.

“Izvini, čime se bavi gospođa? Je l’ pevačica?”, upitala ga je Zlata. “Pa, ne znam, valjda je pevačica”.

“Pa, upravo je gospođa Vendi bila ta koja je na prošlom sastanku tražila da svako peva bar po dve pesme. A ona je valjda pevačica”, odgovorila mu je Zlata.

Zlata je još jednom imala poruku za Vendi: “Kad budemo izašli odavde ošišaću je! Kad je budete videli sa novom frizurom, znajte da je to Zlata uradila!”.

I reper Stefan smatra da nema nevinih u ovoj svađi, jer, eto, Vendi je prozvana da peva.

“Nisi ti mutav da ne shvataš šta se dešava. Je l’ bi tebi bilo lepo da ti neko spominje sahranu?”, upitala ga je Zlata, a Stefan je samo odgovorio da “ne želi da bude deo ovoga”.

Peja je još jednom pokušao da smiri Zlatu, a onda joj rekao: “Ja joj ništa što je uradila ovde neću oprostiti. Sve što je ovde zaradila, ja ću joj uzeti kad izađemo napolje”.

U utorak pre podne je pijaca. Vendi se na njoj već jednom provela kao “bosa po trnju”…

Izvor: Mondo

Tagovi: , , , , , , ,

Kategorije: Najnovije vesti sa Farme

Comments (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. b0ba says:

    Zlato što se tako obruka, pa dosa si bila fenomen a sad zbog krave gubiš ugled.
    Au kakav rečnik od tebe to nismo naučili. Smiri se Zlato ne brukaj fameliju