Ekrem priveo Vendi u krevet!

FARMA 7 - FARMA SRBIJA | 01/12/2010
   
>>> FARMA 8 <<<   >>> ZADRUGA <<<


Ljubavni odnos između Vesne Vukelić i Ekrema Jevrića iz sata u sat se menja, pa su se tako u ponedeljak uveče posle silnih raskida ponovo izmirili, što su proslavili zajedničkim valjanjem u krevetu!
Nakon što je Vukelićeva javno priznala pred farmerima da je zaljubljena u Ekrema i zatražila od njega da je zaštiti od Bakija, Jevrić je popustio i odmah iskoristio moment da je privede u krevet. Dok su boravili u krevetu, Ekrem je starletu zagrlio i jako je privio uz sebe, kako bi joj još jednom pokazao snagu svojih emocija.

Podsećanja radi, ljubav između naturalizovanog Njujorčanina i starlete datira još od čuvene svadbe Baneta i Kaće, kada su se smuvali i nakon toga konstantno provodili vreme zajedno. Iskreni farmer toliko se primio na starletu, da se na imanju zbog nje više puta olešio od alkohola, a sve zbog toga što mu je ona pomutila pamet. Međutim, nakon izvesnog vremena i on je ukapirao da ga Vesna samo loži, pa ju je u više navrata „otpustio“ (raskinuo), a kulminacija je bila kada je ona legla kod Ace Ilića u krevet, što je Ekrema strašno pogodilo.

Izvor: Alo

Tagovi: , , ,

Kategorije: Najnovije vesti sa Farme

Comments are closed.