Biseri profesora Ekrema o tajnama seksa

FARMA 7 - FARMA SRBIJA | 02/12/2010
   
>>> FARMA 8 <<<   >>> ZADRUGA <<<


Ne samo da su farmeri na predavanju profesora Jevrića naučili da se sida prenosi ako se “ne zapereš dobro”, već su saznali koja je rizična grupa ljudi – “đevojka u kraste”.

“Kako se sida dobiva da vam ja kažem lično. Ako ja imam seksualne odnose sa nekom ženskom i nisam se izaprao, nisam oprao ‘dick’ da izvinete i otišao sam na drugu žensku…nema veze da je ta ženska sto posto čista, ja dobivam sidu od one prve”.

Osim Ekremovog objašnjenja kako se dobija i prenosi sida, zanimljivije je bilo samo njegova podela na tri vrste seksa: “Sa ženskom, sa čovekom i sa životinjom. A monoseksualizam je sa sva tri”.

Profesor je kasnije morao da objasni, tačnije demonstrira i stavljanje “kurdoma” koji štiti od side, a koji njegovi studenti mogu da stavljaju kako se ne bi “stalno prali”.

Veče histerije je na kratko prekinuo i nastavio Boki 13. “Mislim da nije lepo da o ovako ozbiljnoj temi pričamo na šaljiv način. Želimo da pozdravimo sve obolele od ove bolesti i da im kažemo da se bore, a da Ekrem nastavi samo sa pričom o seksu”…i jeste. Objasnio je farmerima “kako to rade gejevi”.

“Poljubiš ga u usta, a onda okreneš!”.

Izvor: Mondo

Tagovi: , , ,

Kategorije: Najnovije vesti sa Farme, Video klipovi

Comments are closed.