Biseri profesora Ekrema o tajnama seksa

December 2, 2010 | FARMA 6 |
Kategorija Najnovije vesti sa Farme, Video klipoviNe samo da su farmeri na predavanju profesora Jevrića naučili da se sida prenosi ako se “ne zapereš dobro”, već su saznali koja je rizična grupa ljudi – “đevojka u kraste”.

“Kako se sida dobiva da vam ja kažem lično. Ako ja imam seksualne odnose sa nekom ženskom i nisam se izaprao, nisam oprao ‘dick’ da izvinete i otišao sam na drugu žensku…nema veze da je ta ženska sto posto čista, ja dobivam sidu od one prve”.

Osim Ekremovog objašnjenja kako se dobija i prenosi sida, zanimljivije je bilo samo njegova podela na tri vrste seksa: “Sa ženskom, sa čovekom i sa životinjom. A monoseksualizam je sa sva tri”.

Profesor je kasnije morao da objasni, tačnije demonstrira i stavljanje “kurdoma” koji štiti od side, a koji njegovi studenti mogu da stavljaju kako se ne bi “stalno prali”.

Veče histerije je na kratko prekinuo i nastavio Boki 13. “Mislim da nije lepo da o ovako ozbiljnoj temi pričamo na šaljiv način. Želimo da pozdravimo sve obolele od ove bolesti i da im kažemo da se bore, a da Ekrem nastavi samo sa pričom o seksu”…i jeste. Objasnio je farmerima “kako to rade gejevi”.

“Poljubiš ga u usta, a onda okreneš!”.

Izvor: Mondo

   

Komentari

Comments are closed.