Farma 3: Najnovije vesti sa farme za 94-i dan

FARMA 7 - FARMA SRBIJA | 16/12/2010
   
>>> FARMA 8 <<<   >>> ZADRUGA <<<


Odmah po budjenju, gazda i sluge su krenuli na pijacu. Po povratku sa pijace, sačekali su ih ostali farmeri da bi videli šta su ove nedelje poneli sa pijace.

Marijan je pričao Jasmini kako je ispao gospodin prema Ekremu kada mu je dao cigarete.

Eva i su ćaskale u kuhinji. Pričale su o tome kako ih je Proka budio zvonom kako bi otišli na pijacu. Pridružili su im se Ekrem i Katarina koji su želeli nešto da pojedu. Katarina se pozdravila sa . Sa Evom i Ekremom je razgovarala o smanjenoj količini cigareta koju su farmeri dobili.

je zaključila da je Zadruga dovela prave osobe na žurku protekle noći. Eva je rekla da se ne može porediti ni sa jednom pevačicom.
Eva je pitala Ekrema kako će da preživi razdvajanje od po izlasku iz kuće. On je rekao da će je nositi u srcu i da je već dogovorio da se obrati Igbali preko kamera da izmedju i njega nema ničega.

Dodao je da se Eva ne da prevariti. Vendi je rekla da baš brine o njemu. Ona je pohvalila i Evu kao umetnika. Pohvalila je i to što je Eva videla Ekremovu čestitos i srce.

Evi je bilo žao Ace jer su, tek pošto je izašao, svi shvatili kakav je on čovek. Vendi je rekla da je on parazit i da nije bistar, jer je hteo osvetu preko Marijana, a nije bio u dobrim odnosima sa njom zbog njenog odnosa sa Zoranom.

Za farmere koje ne voli je rekla da su gmizavci, puzavice, ali da su ih Eva, Ekrem i ona sama postavili na svoje mesto. Eva se prisetila da joj je on pljunuo na karijeru.

Eva je zaključila da Marijan nije loš čovek jer je spavao blizu nje i stalno je pitao za zdravlje, ali je dodala da joj je izborom za sluge njenih prijatelja „zario nož u ledja“.

Svi farmeri (osim Katarine i Ekrema) su izašli u dvorište kako bi se zabavili i uživali u snežnim čarolijama. Podelili su se u dve grupe i grudvali su se izmedju sebe. Najgore je prošla Jasmina koju je Natalija uvaljala u sneg. Grudvanje je trajalo sve dok nije predložio da predju u drugi deo dvorišta kako bi napravili Sneška Belića. Medjutim, sneg je bio previše suv za pravljenje regularnog Sneška, pa su farmeri rešili da naprave „ležećeg“. Za to vreme je Marijan na improvizovanim sankama vukao Jovanu po dvorištu. Sanke su bile sastavljene od džaka punog slame i kanapa kojim ih je Marijan vukao.

Zorana i Limen su razgovarali u dnevnoj sobi. Zorana je za Baneta rekla da je kultivisan dečko koji se opteretio što je Jovana ni zbog čega bila u Areni. Limen joj je rekao da nakon Farme ni o kome neće promeniti mišljenje, jer se i za ranije farmere, kada ih je upoznao, ispostavilo da su isti kao i na Farmi. Složili su se da, za razliku od prethodnika, oni na sofisticiraniji način rešavaju konflikte.

Zorana mu je rekla da joj je Aca, dva dana pre odlaska sa imanja, rekao da Farma više nije borba za drugo mesto. On je smatrao da će Ekrem pobediti, medjutim, sada misli da je Ekrem razočarao gledaoce i izgubio ulogu favorita.

Farmerima je stiglo pismo od Zadruge u kome su dobili zadatak da se podele u dve grupe, i da svi unutar jedne grupe budu povezani istim konopcem. Farmerima se zadatak nije svideo. Bata i Baki su se raspravljali o tome da li će igrati igru ili ne. Baki je hteo da se igra, ali je rekao da nije zbog toga da bi otišao u finale, već čisto iz zabave. Zamerio je Bati što je odbio. Bata mu je rekao da nije mislio ni na koga posebno. Evi se takodje nije svidelo odbijanje.

Stiglo je još jedno pismo Zadruge u kome je zatraženo od njih da napišu na papir ko želi, a ko ne, da izvrši zadatak.

U sledećem pismu Zadruge je Marijanu rečeno da je on direktni finalista i da ga više neće uznemiravati.

Izvor: farma.rtvpink.com

Tagovi: , , , , , , , , , , , , , , ,

Kategorije: Najnovije vesti sa Farme

Comments (2)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. daca says:

    Jadna drzava u kojoj je Ekrem bilo kakav i bilo u cemu favorit.To se moze desiti istomisljenicima istog IQ samo sa mnogo para. Kraljevcani nemaju kuce, poplava razara, narod bez posla, siromastvo,beda, dugi redovi pred kazanima, penzije i plate zaposlenih u privredi kao socijalna primanja, a vlast sa evropskim vrhom po zaradi, dozvolila jos jednu glupost svom pulenu , da stvori i kupi nesto kao seljacko imanje iz 19. veka na kome se opijaju i puse,dovodi se muzika, terevenci svaku noc,izaziva meznja,ljubav i namesta sex kao u javnoj kuci., dzabalebari ali za nedeljnu platu koju radnici ne zarade za sest meseci.Tri cetiri pevaca izdizu rejting ekipe koja je slicna ljudima ispod plavog mosta, a predvodi ih propali politicar i Ekrem koji jadan ne razume da je prvak u gluposti svojoj. Jadna li si Srbijo, kada jos nemas svesti da prepoznas da si dno dna u regionu.

  2. yalt-69 says:

    Komletnu PRODUKCIJU na detaljnu psiho analizu -poslati i to pod HITNO!!! Na celu sa Milicom….. A po zavrsetku strpati ih u neku ludaru i to dozivotno uz budni nazor par sttotina kamera… i to 24 sata dnevno.

    Pa sama produkcija je brod ludaka i isfrustrinanih DUSEPACENIKA!!!