Farma 3: Najnovije vesti za 103-ti dan

FARMA 7 - FARMA SRBIJA | 25/12/2010
   
>>> FARMA 8 <<<   >>> ZADRUGA <<<


Eva, Baki i su razgovarali o ljubavi Baneta i Katarine. Eva je bila ubedjena da je to farsa, kao što je Baki tvrdio. je zaključila da je to jednostrana ljubav. Baki je objasnio ostalim farmerima da je Bane lukav igrač i da mu je to što ima sa Katarinom samo radi zabave. On je podsetio farmere da je Bane na početku rekao da ga je Baki molio da pokuša nešto sa Katarinom jer mu se svidela. Baki je tada ponudio Katarini da igraju istu igru koju je ona naknadno započela sa Banetom, ali je ona odbila. Baki je prokomentarisao da je Katarina glupa u poredjenju sa Jovanom. se usprotivila takvom stavu, ona je rekla da je Jovana namazana. Eva je ušla u raspravu sa . Molila je da prekine priču jer, kako je rekla, nije majmun i nikada neće poverovati u takozvanu ljubav izmedju Baneta i Katarine.

je ubedila Bakija da se Jovana zaljubila u njega. Rekla je da se šminka samo zbog Bakija i da to sve izludjuje Batu, koji se non stop vrti i puši cigarete upravo iz razloga što je zaljubljen u nju. Baki nije želeo da poveruje u tu priču. mu je govorila kako je glup jer se nervira zbog gluposti.

U kuhinji je započela rasprava oko čaja. Eva je rekla Ekremu da nema čaja, a zatim je Limeni rekao da je čaj tu još od poslednje pijace. Ekrem se naljutio jer mu Eva nije dala čaj, već je mislio da ga je namerno sakrila. Baki je ušao u kuhinju i ušao u raspravu sa i Ekremom jer su vikali na Evu.

Eva je mislila da je neko podmetnuo čaj, opsovala je Ekrema jer nije verovala kako mu je palo napamet da ona može da sakrije čaj. Baki je rekao Evi da do kraja njegovog gazdovanja ne sme primati naredjenja od Ekrema, niti mu sme kuvati kafu i čaj. On je odluku opravao time što Ekrem ima Vendi koja će mu skuvati čaj.

Vendi je prepričavala Katarini kako su se posvadjali Baki, Eva i ona. Ona je objasnila kako je Eva bila uvredjena jer je Vendi rekla za njih da su oni Romeo i Julija. Eva je rekla da tu nema Romea i Julije i da se oni ne vole. Vendi je tvrdila kako tu samo ima Julije, jer je Katarina jedina zaljubljena u toj vezi. Ona je objasnila kako se tu ubacio i Baki i da je rekao kako zna kakav je Bane i da je on od njihove veze želeo da bude kao u drugom rijalitiju.

Katarina je prokomentarisala kako joj je Eva rekla da je njihova veza lepa, ali da je njihova veza farsa. Za nju je rekla da misli kako hoće.
Baki i Vendi su bili u špajzu. Vendi mu je pričala kako je Eva ljuta na nju jer je on gasirao. Molila je Bakija da kaže Evi kako je ona tužna i kako je mnogo voli. Baki joj je odgovorio da ne želi on da je pravda, i da sama rešava probleme ako ih je sama napravila.

Izvor: Zvanični sajt farme

Tagovi: , , , , , , , , , , , , , ,

Kategorije: Najnovije vesti sa Farme

Comments (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. rada says:

    U FINALE BATA,ZNA COVEK DA NAS ZABAVI ,SVAKA MU CAST,IZA NJEGA JE JOVANA I ZORANA,.VENDI GROZA I STRAH!!!