Ekremovi biseri – Farma Srbija

FARMA 7 - FARMA SRBIJA | 31/12/2010
   
>>> FARMA 8 <<<   >>> ZADRUGA <<<


Posle dve nedelje boravka na imanju pokrivenom kamerama iskreno je konstatovao da ima osećaj da ga sve vreme snimaju. I to nije kraj primerima zbog kojih će ime Ekrema Jevrića ostati urezano zlatnim slovima u anale domaće televizije.

Ovako je besedio Ekrem

- Bravo ti ga, bate!
- Vrlo dobar si čovek!
- Veri gud, bate!
- Boli me dik!
- Tako mi moja četiri sina: Enisa, Verdina, Hajrudina, Barata
- Monoseksualac je čovek koji može da je*e čoveka, ženu i životinju

Najbolji muvi je „Takanik“!

Verovatno ni sam Leonardo Dikaprio nije nikada čuo za Ekremov omiljeni film – „Takanik“, iako je, kako se ispostavilo nakon prevođenja na srpski, u njemu igrao glavnu ulogu!
- Na ovom svetu meni najviše omiljeni film „Takanik“, to je bila istina od filma, filmovi nisu istina 100 odsto, ali ovo je stvarno istina. To je muvi o brodu koji je potonuo dole i mnogo ljudi je umrlo. Gledati ga bar 33 puta. Ko ga ne pogleda, nema pojma o životu – od srca je preporučio Jevrić.

Prođi sa mnom kroz crveno!

Kada Ekrem reši da ima seks, ništa ga neće sprečiti u tome! Ni žena iz Njujorka grada, niti kamere.
- Vesna, ja volim kad ti imaš menstruaciju – rekao je Jevrić, kada se Vendi pravdala da ne može da ima seks zbog „onih dana“.

Pas je*e bolje od čoveka!

Ako ste se ikada pitali kakve su životinje dok rade one stvari, pitajte „doktora za seks“ Jevrića!
- Da žena zna kako pas je*e, nikada muža pustila ne bi! Tako svi kažu, a i jeste tako – reče Jevrić.

Kurdon se koristi da štiti dik!

Bezbedan seks bez kurdona je nezamisliv! Ne verujete? Pitajte Ekrema.
- Ako ne koristite kurdon, dobićete sidu! Svaka se žena udaje za seks i čovek se ženi za seks. A sida može da se prenese ako su mene prljave ruke i ako se ne izapereš dobro. Jedini problem je što kada koristiš kurdon, osetiš samo 80 posto seksa. Kurdon se koristi da bi se zaštitio dik – to je teorija Jevrića!

Majstor za pedikir!

Ne razmišljajući da li su te iste Vendijeve noge bile u štali, poljskom toaletu ili na nekom još prljavijem mestu, Ekrem ih je stavio sebi u usta!
- Ovo je najveći znak da se volimo! Ljubim te u noge jer je to najbolji znak za sve – pričao je pevač dok je lizao Vukelićevoj tabane.

IZvor: Alo

Tagovi: , ,

Kategorije: Najnovije vesti sa Farme

Comments are closed.