Ekrem umalo izgubio život u saobraćajnoj nesreći

FARMA 7 - FARMA SRBIJA | 08/02/2011
   
>>> FARMA 8 <<<   >>> ZADRUGA <<<


pre dve noći preživeo je životnu dramu, kada je u toku noći zbog pojave „crnog leda“ sleteo sa puta i samo pukom srećom izbegao smrt!

Kako „Alo!“ saznaje, Jevrić je u nedelju uveče imao zakazan nastup u jednom lokalu blizu svoje kuće, ali u povratku je zbog dekoncentracije u toku vožnje prevideo klizavu deonicu i sleteo s puta.

- Ekrem je pre nekoliko dana ugovorio nastup u jednom od lokala i tamo otišao sa prijateljem. Posle lude noći, rano ujutru krenuli su kući i umalo izgubili život. Ekrem je vozio, a prijatelj sedeo na suvozačkom mestu. U Americi su zbog posledica globalnog zagrevanja trenutno veliki snežni nanosi, pa se na putu pojavljuje takozvani crni led. Ekrem nije primetio lošu deonicu i u jednom trenutku je samo izgubio kontrolu nad vozilom, koje je izletelo s puta i krenulo niz padinu. Zbog brzine se nekoliko puta prevrnulo i završilo na krovu – rekao je za „Alo!“ dobro obavešten izvor i dodao da ni sam ne zna kako je pevač ostao živ.

- Kada smo se čuli nakon nesreće, samo mi je uplašeno rekao: „Bate moj, mnogo sam se uplašio, ne znam ni sam kako sam ostao živ! Prevrtali smo se milion puta, a vrata nisam mogao da otvorim sam. Gledao sam smrti u oči!“ Neverovatno je kako je iz cele drame izašao sa malim povredama, jer su se sva vrata ulubila tokom pada, tako da nisu mogli da izađu. Postojala je opasnost i da, uprkos tome što su preživeli pad, stradaju od promrzavanja, ali je na svu sreću neki čovek, koji je tuda prolazio, video polupanu bankinu i tragove kočenja, pa je stao, ugledao prevrnuti automobil i čuo kako zapomažu. Brzo je pozvao Hitnu pomoć i policajce koji su uspeli da izvuku Ekrema. Bio je izubijan po telu od udaraca, međutim, Hitna pomoć ga je odmah odvezla u bolnicu, gde su povrede sanirane. Moraće da leži kod kuće nekoliko dana, ali oporavak neće trajati dugo. I sam je svestan da ga je samo korak delio od smrti – priča za naš list izvor i dodaje da je njegova žena Igbala odmah došla u bolnicu i da od straha nije znala gde se nalazi.

- Igbali su za saobraćajnu nesreću javili odmah nakon što su pristigli u bolnicu i ona je brzo sa jednim od sinova stigla tamo. Uplašila se strašno i samo je vikala: „Hoće li on biti dobro? Je l‘ sve u redu?“ Sve se smirilo kada je ušla kod Ekrema u sobu i saznala da će ga brzo pustiti kući – završio je naš izvor.

U želji da čujemo kako se Jevrić oseća, pozvali smo ga, ali on iz razumljivih razloga nije bio dostupan, a naša saznanja potvrdio je njegov menadžer.

- Tačno je da je Ekrem doživeo nesreću, ali, na svu sreću, sada se oseća dobro – rekao je Srđan Jovanović za „Alo!“.

Izvor: ALo

Tagovi: , ,

Kategorije: Najnovije vesti sa Farme

Comments are closed.