Radio Svet Plus: Gošća Katarina Živković

FARMA 7 - FARMA SRBIJA | 27/09/2011
   
>>> FARMA 8 <<<   >>> ZADRUGA <<<


Počela je nova sezona emisije “VIP Špajz” na radiju Svet Plus. I ove godine ugostićemo fantastične ličnosti sa domaće scene. Sezonu je otvorila , zvezda Granda i pobednica poslednje “Farme”.

Bilo je zanimljivo razgovarati sa ovom mladom devojkom kojoj, čini se, slava nije udarila u glavu. Bila je veoma opuštena i pričljiva. A razgovaralo se o svemu, od novog albuma do njenog gostovanja u rijaliti šou programu iz kojeg je izašla kao pobednica, bogatija za nekoliko desetina hiljada evra i armijom obožavaoca.

Katarina kaže da sebe ne smatra zvezdom, već običnom osobom koja se eto našla na javnoj sceni, i kojoj uz pomoć ogromne podrške porodice, svoje matične kuće za koju radi i podrške fanova, ide baš onako kako treba. Zadovoljna je svojim statusom i nada se da će tako i ostati. Na žalost ne stiže da se odmori, bar ne onako kako bi to ona volela, ali se trudi da svaki slobodan momenat posveti sebi i voljenom Banetu.

Njeni fanovi koji su okupirali sajt www.svetplus.com i naše facebook profile najviše su se interesovali oko prvog albuma. Katarina kaže da još nije spremna da se upusti u tako zahtevan i skup projekat o kojem već duže vreme mašta, i da će tada biti najponosnija na sebe. Sačekaće fanovi još neko vreme dok se to ne realizuje.

O svom iskustvu sa imanja u Lisoviću, još uvek nerado govori. Još uvek joj suze krenu kada se seti tog vremena izolacije i odsutnosti porodice. Kaže da ne zna da li bi nešto promenila u svom ponašanju, da ponovo uđe, ali zna da joj je boravak tamo pokazao koliko ljudi mogu biti različiti. Još uvek je bole negativni komentari koje čita o sebi, ali je svesna da ne mogu svi da je vole.

Srećna je jer ima Baneta, sa kojim je u odličnim odnosima.

izvor: Svet Plus

Tagovi: , , , ,

Kategorije: Najnovije vesti sa Farme

Comments are closed.