Vlada i Milena ponovo u ljubavi!

FARMA 7 - FARMA SRBIJA | 22/10/2011
   
>>> FARMA 8 <<<   >>> ZADRUGA <<<


Izgleda da su se i Vladimir Stanojević za „okruglim“ stolom prisetili da li je njihov famozni poljubac bio „tu, tu ili tu“.

Naime, pevačica i voditelj su u ponedeljak uveče učestvovali u humanitarnoj akciji, ali su vreme iskoristili da porazgovaraju o svim nesuglasicama koje su imali.

- Vlada je vodio program povodom humanitarne večeri u beogradskom klubu „Stefan Braun“, a Milena je mućkala koktele za šankom. Kada se sve završilo, njih dvoje su otišli u separe i zajedno s pevačem Ćemom, inače Mileninim cimerom, ćaskali celu noć. Smejali su se i uživali u društvu kao da se pre nekoliko meseci nisu „klali“ zbog navodnih laži koje je Stanojević izneo u javnost. Izgleda da su pronašli „zajednički jezik“ i da su jedno drugom oprostili za niz iznetih uvreda – priča za „Alo!“ izvor koji se našao na licu mesta i dodaje da su izgleda te noći rešili sve nesuglasice.

- Delovali su kao da se nikada nisu svađali, a Milena je, koliko se svi sećamo, pričala da je Vlada u jednom periodu pokušao da ugrozi njenu ljubav s Nemanjom Stevanovićem. Sada, kada Nemanja i Milena više nisu par, ona i Vlada mu se verovatno svete – priča naš izvor.

izvor: alo

Tagovi: , , , ,

Kategorije: Najnovije vesti sa Farme

Comments (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Daliborka says:

    Nije problem u njihovom druzenju – to je ok, vec u uvredi koju je Vlada uputio Nemanji nazivajuci ga budalom.To stvarno nema smisla. Postoje oni koji vole Nemanju i kojima je sve to mrsko… ali nema veze Neco … zivot ide dalje… postoji neko, i to je dobro, ko o svemu vodi racuna …. Kiss…..