Spremna nova sezona rijalitija Farma 4 (Farma 2012)

FARMA 7 - FARMA SRBIJA | 16/07/2012
   
>>> FARMA 8 <<<   >>> ZADRUGA <<<


Rialiti serijali pomalo su pali u zaborav od proleća, ali sa novom programskom šemom za jesen, nekoliko novih, ali i starih serijala vraća se na male ekrane. Najviše pažnje privlače četvrto izdanje “Farme”, drugo “Prvog glasa Srbije”, novi rialiti “Očajne domaćice” i “Sami u tami”.

Iako se zbog loše gledanosti rialitija mislilo da su se domaće televizije okanule ovog formata, čini se da interesovanje postoji i dalje, te nam se sprema uzbudljiva jesen.

U toku su pripreme i za četvrto izdanje jednog od najkontroverzniih šou-programa, koji svake godine iznedre skandale. Sa TV Pinka stigla je i vest da se već vrši selekcija potencijalnih farmera među domaćim poznatim ličnostima, koje će se odreći luksuza i otići na imanje u Lisovićima.

izvor: 24sata

Tagovi: , , , , , ,

Kategorije: Najnovije vesti sa Farme

Comments (3)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Marko says:

    Jedva cekam!

  2. Milan says:

    Farme uvijek rado gledam i veseli me da ćemo opet imati priliku uživati u emisiji tog tipa. Možda bi telefonsko glasovanje trebalo biti transparentnije jer prezentirani rezultati ponekad gledatelje ostavljaju u nedoumici. U svakom slučaju radujem se povratku Farme na male ekrane.

  3. Milan says:

    Rado gledam Farmu i drago mi je da će ovaj show ponovo doći na male ekrane. Jedino što brojevi telefonskih glasova za nekog natjecatelja ponekad kod gledatelja ostavljaju dojam da se možda radi o namještaljki, pa mislim da bi rezultati telefonskog glasanja morali biti transparentniji.