Spremna nova sezona rijalitija Farma 4 (Farma 2012)

July 16, 2012 | FARMA 6 |
Kategorija Najnovije vesti sa FarmeRialiti serijali pomalo su pali u zaborav od proleća, ali sa novom programskom šemom za jesen, nekoliko novih, ali i starih serijala vraća se na male ekrane. Najviše pažnje privlače četvrto izdanje “Farme”, drugo “Prvog glasa Srbije”, novi rialiti “Očajne domaćice” i “Sami u tami”.

Iako se zbog loše gledanosti rialitija mislilo da su se domaće televizije okanule ovog formata, čini se da interesovanje postoji i dalje, te nam se sprema uzbudljiva jesen.

U toku su pripreme i za četvrto izdanje jednog od najkontroverzniih šou-programa, koji svake godine iznedre skandale. Sa TV Pinka stigla je i vest da se već vrši selekcija potencijalnih farmera među domaćim poznatim ličnostima, koje će se odreći luksuza i otići na imanje u Lisovićima.

izvor: 24sata

   

Komentari

3 Komentara to “Spremna nova sezona rijalitija Farma 4 (Farma 2012)”

  1. Marko on July 16th, 2012 22:52

    Jedva cekam!

  2. Milan on July 28th, 2012 19:05

    Farme uvijek rado gledam i veseli me da ćemo opet imati priliku uživati u emisiji tog tipa. Možda bi telefonsko glasovanje trebalo biti transparentnije jer prezentirani rezultati ponekad gledatelje ostavljaju u nedoumici. U svakom slučaju radujem se povratku Farme na male ekrane.

  3. Milan on July 29th, 2012 11:25

    Rado gledam Farmu i drago mi je da će ovaj show ponovo doći na male ekrane. Jedino što brojevi telefonskih glasova za nekog natjecatelja ponekad kod gledatelja ostavljaju dojam da se možda radi o namještaljki, pa mislim da bi rezultati telefonskog glasanja morali biti transparentniji.