Farma 2013: Ušli novi farmeri (učesnici farme 4)

FARMA 7 - FARMA SRBIJA | 19/03/2013
   
>>> FARMA 8 <<<   >>> ZADRUGA <<<


Prvih dvoje farmera koji su “probili led”, jesu učesnici jednog rijalitija . Posle njih, zušlo je i sledećih dvoje farmera. Pevač kaže da ne ulazi da bi pobedo već da se predstavi ljudima u najlepšem mogućem smislu a nedostajaće mu porodica i muzika. očekuje da će biti haos! Ništa nije radila na farmi ali želi da nauči da čuva životinje i obrađuje zemlju, kakvi god već zadaci bili.

Petom takmičaru na farmi će najviše nedostajati sin a u pitanju je . Nikad nije radio na farmi a došao je jer je hteo da vidi kako je, zatim da se pojavi jedan vidovnjak u rijaliti šou, a treći jer je žena želela da ga odvoji od Tvitera. je naredni takmičar a ona kaže da je planirala da se jednom u budućnosti zamonaši, i kaže da nikada nije ništa muzla samo ovce kad je bila mala. Ne ulazi da pobedi ali bi volela da ostane do kraja. Sledeći takmičar je , kompozitor a najveću uspeh mu je pesma “Neću neću dijamante”. Osma je , pevačica koju smo već gledali u rijalitiju, a kako kaže od nje gledaoci mogu da očekuju svašta.

Deveti učesnik dolazi iz Crne Gore a u pitanju je pevač . Nije se nikad bavio poljoprivredom a njegova pobeda biće tek kada izađe iz farme, kada će ga ljudi prepoznati gde god da se pojavi. nije nikada bila na farmi a nije otkrila šta možemo od nje da očekujemo jer je nepredvidiva, ali biće svega i svačega jer ova pevačica ne podnosi autoritet. Jedanaesti takmičar je , pevač i muzičar poznatiji pod nadimkom Rule. Mana mu je što previše veruje ljudima a već je bio na “Farmi” ali samo da zapeva učesnicima. je lice TV Pinka, dolazi iz Niša a radi u bioskopu. Očekujte od nje neočekivano a ulazi na farmu sa lentom i to da bi pobedila.

Glumica i pevačica koju ste mogli da gledate u “Kursadžijama” i “Selo gori a baba se češlja” , poznatija kao Petrujka, je trinaesti učesnik rijalitija a nedostajaće joj dvogodišnja ćerka. poznatiji kao Sha je sledeći učesnik a svoju karijeru počeo je još kao tinejdžer. Najviše će mu nedostajati televizor i njegov brat a očekuje ludnicu. Ne vidi sebe kao pobednika ali bi voleo da pobedi. Posle njih predstavljen je , maneken, koji voli da se provodi a teško će mu pati to što ima mnogo učesnika pa je sa njima teško naći zajednički jezik. je naredni takmičar, pevačica koja smatra da je nepredvidiva a ne plaši se farmerskih poslova.

Sedamnaesti takmičar je bivši učesnik “Prvog glasa Srvije” . Sada je postao jedan od pevača “Granda” a radio je u štali dosta puta i ne užasava se ničega. Ne razmišlja o pobedi ali ako se dogodi, super. Glumica najviše se plaši ljudskog zla ali ima pobednički duh. Volela bi da pobedi neko ko je pravi predstavnik svog naroda, neko ko je pre svega čovek.

izvor: smedia

Najnovije vesti sa Farme možete naći na linkovima:

Farma 4

Farma 2013.

Tagovi: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Kategorije: Najnovije vesti sa Farme

Comments are closed.