Farma 2013: Ekrem Jevrić je prvi gazda

FARMA 7 - FARMA SRBIJA | 20/03/2013
   
>>> FARMA 8 <<<   >>> ZADRUGA <<<


SEKSI SANDRA: ZA ŠLJIVOVICU MISLILA DA JE TEKILA
Seksi Sandra se po ulasku na imanje uredno poslužila. Ona očigledno ne zna da se u Srbiji uz so i hleb služi šljivovica, a ne tekila, kao što je ona mislila.

Devojke obučene u narodnu nošnju su Sandru poslužile, a kada je uzela časicu sa šljivovicom pitala je da li je to tekila. Iako je ušla na Farmu starleta očigledno nije potpuno zaboravila na beogradske klubove gde se uz so služi tekila.

FARMERI IGRAJU KOLO
Farmeri se ludo zabavljaju. Svi su ustali i igraju kolo. Svi takmičari su iznenađeni jer Danijel Alibabić,koji je iz Crne Gore, zna da igra srpsko kolo.

EKREM GAZDA
Ognjen je okupio sve takmičare. Ljuba je jedina bila u spavaćoj sobi, ali je voditelj otišao po nju.

- Imam obaveštenje za sve vas. Ja se nadam da ćete biti nasmejani do kraja šoua. Ima dosta noviteta. Pušenje je dozvoljeno samo u kupatilu i to samo jedna osoba može da bude tamo. Ako se dve osobe nađu u kupatilu, biće strogo kažnjeni. Proka će se pojaviti i sad će vam reći šta smete da radite.

Posle nekoliko trenutaka na vratima se pojavio vlasnik imanja i poželeo im dobrodošlicu. Odmah ih je izgrdio što nisu upalili vatru. Ekrem je protestovao zbog pušenja.

- Niko od vas ne može da legne, a dok ne napravi svoj krevet. Gazdu večeras birate vi – rekao im je Proka.

Saška Karan je odmah predložila Zoricu Marković. Neki takmičari su se protivili. Ekrem misli da treba on da bude gazda. Glasanjem takmičari su odlučili da gazda ipak bude on.

- Ima da bidu svi zadovoljni – rekao je Ekrem.

Farmeri imaju na raspolaganju 17 krevata i dva u štali.

izvor: novosti

Najnovije vesti sa Farme možete naći na linkovima:

Farma 4

Farma 2013.

Tagovi: , , , , ,

Kategorije: Najnovije vesti sa Farme

Comments are closed.