Farma 4: Izbacivanje Tijane – Vratila bih se na Farmu

FARMA 7 - FARMA SRBIJA | 25/03/2013
   
>>> FARMA 8 <<<   >>> ZADRUGA <<<


Takmičari su se okupili u Areni kako bi prisustvovali nadmetanju između Duleta i Tijane Macure. Duelisti su noć proveli u izolaciji, gde su imali priliku da nauče odgovore na pitanja. Dule je, ipak, otkrio da nije mogao da uči jer mu je Radojka nedostajala. Tijana je rekla da je od 50 pitanja naučila odgovore na 45.

Takmičaru koji pobedi na testu znanja dupliraće se glasovi publike.

je većinu odgovora savesno naučila, ali joj se znanje preko noći malo izmešalo, pa je na pitanje: “Koji su sporedni proizvodi živine?” odgovorila: “Papci”.

Bez obzira na to, duel je završen rezultatom 5:1 u njenu korist, tako da su joj glasovi duplirani. Brojke su pokazale da je prvi farmer koji napušta imanje ipak Tijana, jer je za Duletov ostanak glasalo čak 82 odsto gledalaca.

Odmah nakon ispadanja, je za “Blic” izjavila da bi se rado ponovo vratila na “Farmu”.

- Jako mi je krivo što sam ispala prva i nisam uspela da pokažem sve što sam želela. U kući ima dosta negativne energije i najveći manipulator je Vesna Rivas. Ako bude postojala i najmanja šansa da se vratim na “Farmu”, iskoristiću je. I u prošlom serijalu je Katarina Živković ispala, pa su je vratili i pobedila je – rekla je Tijana, koja je dodala da jedva čeka da zagrli ćerku.

Po izlasku iz kuće, je razgovarala sa voditeljkom Aleksandrom Jeftanović u studiju. Potvrdila je ono što i gledaoci vide – da su se Ša i Jovana Nikolić zbližili.

- Simpatije među njima su se videle odmah po izlasku iz karantina. Mislim da su baš lep par – prokomentarisala je Tijana.

Ona je dodala da je Ekrem Jevrić moralan i duhovit, i da je njegova zaljubljenost u Staniju “druga strana medalje”.

- Ekrem je Eri preoteo Staniju, tako da je Era odustao – rekla je ona.

Prva takmičarka koja je napustila šou istakla je da je najveća svađalica na “Farmi” Vesna Rivas i predvidela da će ova sezona rialitija biti puna konflikata.

Favorit Tijane Macure je Danijel Alibabić.

Tijana je istakla da nije neko ko je mogao da odglumi ulogu u Farmi i da nije imala nikakvu taktiku.

- Ja sam otišla na Farmu bez ikakve taktike. Nisam mogla da glumim, to nije serija ili film – bila je iskrena Tijana.

Na pitanje o Ekremovom gazdovanju čuvena Petrojka je za njega imala samo reči hvale.

- Ekrem je beskrajno interesantan, i veoma duhovit. Veoma je pošten i moralan. Ja ovo pričam iz mog ličnog iskustva sa njim i on je bio prema meni fin. Bio je izuzetan. U odnosu na prethodnu Farmu mnogo se promenio. Bio je malo utučen zbog pušenja, ali nas je na sastancima zasmejavao do suza.

Tijana je otkrila da je jasno videla od samog početka da su Ša i Jovana idealan par, ali i da su se Era i Ekrem borili za Stanijinu naklonost.

- Videla sam Ša i mala Jovan su se baš zbližili. Mislim da su lep par i da se to otpočetka videlo. Era i Ekrem su jurili za Stanijom, ali je pevač odustao od nje.

Ipak, glumica je veoma ljuta na Vesnu Rivas jer joj se više puta obratila neljudski i Tijana smatra da pevačica – glumi.

- Vesna Rivas me je provocirala i iznenadila me je jer sam gostovala kod nje u emsiji. Provocirala je i sve druge, ali nisam htela da reagujem. Nije bitno šta vam kaže, već ko vam kaže. Dva puta mi se obratila neljudski iz ljubomore, ali kasnije je spustila loptu. Sve je to gluma.

Tijana je predvidela da će ova sezona Farme biti „puna konflikata“, ali da joj je favorit – danijel Alibabić.

izvori: blic/novosti

Najnovije vesti sa Farme možete naći na linkovima:

Farma 4

Farma 2013.

Tagovi: , , , , ,

Kategorije: Najnovije vesti sa Farme, Video klipovi

Comments are closed.