Novi gazda na Farmi je Ljuba Pantović

FARMA 7 - FARMA SRBIJA | 08/04/2013
   
>>> FARMA 8 <<<   >>> ZADRUGA <<<


Nazif Gljiva, koji je sinoć napustio Farmu, imenovao je Ljubu Pantović za novog gazdu.

Kompozitor je sve pozdravio i rekao je da sve zadatke uradili na vreme i da je Era do sada bio najbolji gazda. Miki i Ša su supermeni, kraljica farme je Jovana, a voli Gocu Božinovsku, Zoricu i Eri, a sve ostale je pozdravio u pismu, a potom je kikbokserku imenovao za gazdu.

izvor: kurir

Tagovi: , , ,

Kategorije: Najnovije vesti sa Farme, Video klipovi

Comments (4)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Alma says:

  Ljudi ajte molim vas da izbacimo ovog odvratnog,premazanog, dvolicnog, nimalo naivnog a jos manje iskrenog spodobu Ekrema Jevrica!! Kosa mi se na glavi dize kad ga vidim,nemogu da vjerujem, eee pa ex Yu puna slicnih njemu sa ” posebnim potrebama” a vi nasli dvorsku ludu sa prohtjevima dolicnim Ceci da vas farba!! Nacjonalista nikad nisam bila,danasnja izjava doticnog :” ja Sam musliman ko i Nazif sto mene nije uzeo za gazdu!” Prica tako javno zna da se prenosi uzivo! Fuj pa to je kraj!! Srbijo i srbi drago mi je sto vam nepripadam… Zapamti te NIKO vam nista nemoze uraditi ako to prvo SAMI ne dozvolite!! E sad nek vas Ekrem jase, dozvolili ste!

 2. Olga says:

  Draga Alma, Ekrem je jagnje prema ovim VUKOVIMA, Ljube i Zorice Markovic. Da nije Ekrema ova farma bi bila nepodnosljiva za gledanje. Farmu gledam samo radi Ekrema, Duleta i Radojke, ovi drugi su dupljaci, lazovi i veliko nista. Stidim se sto sam srpkinja.

 3. Radisa Milutinovic says:

  Mislim da bi danasnji MOBING novog gazde nad Vesnom Rivas morao biti kaznjen a ne nagradjen moci da izabira slugu….Ljuba je veoma vulgarna osoba tako da nije primer za osobe sa VIP zvanjem.

 4. Zaki says:

  Alma svaka tebi cas ! Lepo si sve ovo rekla