Farma 4 uživo – dan 100 – pitanja gledalaca – prvi deo – video

FARMA 7 - FARMA SRBIJA | 28/06/2013
   
>>> FARMA 8 <<<   >>> ZADRUGA <<<


Farmeri su još jednom odgovarali na pitanja vernih gledalaca.

Jedan od upečatljivih odgovora je bio Jovanin. Ona je dobila pitanje da li ju je sramota što mnogo pije, a ona je odgovorila “Ja uopšte ne pijem toliko, ali ako publika misli da ja pijem toliko onda me nije stid.”

Memo je dobio pitanje zašto već jednom ne kaže Filipu ono što mu je Stanija rekla za Filipa. “Mene ne zanima njihova veza. Filip ne bi ni sedeo sa njom ovde da zna šta je ona pričala o njemu”.

Gledaoci su uglavnom ispitivali Staniju, Filipa, Mema, Vesnu, ali su i Gocu Božinovsku koja je morala da ponovi imitaciju Stanije, a svi Farmeri su se smejali.

Ša je izjavio da je Danijel folirant i da je oduvek bio folirant, a on je rekao da se to nije odnosilo na njega.

Vesna Rivas je opet napala Filipa da “više voli devojčice, nego dečake”, čak mu je rekla da je biseksualac, a Filip je opet krenuo na nju da viče i zabezeknuto je posmatrao.

Tagovi: , , ,

Kategorije: Najnovije vesti sa Farme, Video klipovi

Comments (5)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. cakmy says:

  ovo je sramota! aj za nas preko 30,i to je malo god.,za ovakav prostakluk! vip?,pazi da nije!!!vip je tu era koga ne gotivim,ali zasluzio je pare,iako ih vec ima dovoljno!!

 2. mika says:

  Memo je jedan veliki splektaros, vrlo pokvaren covek

 3. Rada says:

  Ovo je cist bezobrazluk sto ste izabrali ona pitanje koja vama odgovaraju

 4. miki says:

  ej stavite nesto novo plizzzzzzzzzzz

 5. Tina says:

  Ove babetine što idu protiv Stanije nisu normalne, gadi mi se gledat ovo. U svojim godinama šta rade sramite se i stidite vami je mjesto u ludnici fuj!!!!