FARMA 5 SRBIJA – Potencijalni učesnici i njihove biografije

FARMA 7 - FARMA SRBIJA | 29/08/2013
   
>>> FARMA 8 <<<   >>> ZADRUGA <<<


Daniela Danijela Mijatović Biografija

Daniela Mijatović rođena je 23. 02. 1989. godine u Najrobiju. Govori Engleski i Španski, a učesnica je takmičenja Miss Yu, a članica je i modne agencije Balkan Selection. Svoju karijeru je počela graditi još kao četrnaestogodišnjakinja. Široj javnosti je poznata iz spota Crvene jabuke Jazz ba. U hrvatskoj Rogonzici je izabrana za Miss Jadrana, a u daljim je rodbinskoj vezi sa aktuelnim predsednikom SAD Barakom Obamom, pošto je njena majka iz Kenije odakle je i Obama.

Reper Vajs Farma Biografija

Reper Vajs (W-ice) je zajedno sa grupom Power Team ima brojne hitove devedesetih kao što su “Gde si ti”, “Ti si taj” i sl. Usledila je pauza od gotovo 20 godina da bi se u medijima pojavio kao učesnik rijalitija .

Alden Hadžikarić Biografija

Alden Hadžikarić je poznati glumac iz BiH, poznat po ulogama u seriji “Mahalaši”, ali i u filmu “Duhovi Sarajeva” sa Severinom Vučković.

Šeki Turković Biografija

Šeki Turković je rođen 27. novembra 1953. godine u Krnjoj Jeli malom selu nadomak Sjenice. Šekijevo pravo ime je Šućro pa otkud i nadimak Šeki. Oženjen je suprugom Eminom, asvoje popularnost je stekao pevajući na prostorima bivše SFRJ.
U svojoj karijeri doživeo je svašta, ali Šeki Turković ipak najbolje pamti kako je na početku uspona noću pevao, a danju mešao malter, pa ga jednom kolege građevinci umalo nisu zazidali u temelj dok je kradomice spavao na gradilištu.

Jelena Jovanović Zvezde Granda Farma Biografija

Jelena Jovanović je po zanimanju pevačica i glumica. Proslavila se učešćem u Zvezdama Granda. Takođe glumi u seriji “Savršen dan”, a slikala se i za Plejboj. Poznata je po svojim provokativnim nastupima.

Savo Perović Biografija

Savo Perović je postao poznat nakon učešća u rijalitiju Zvezde Granda, ali i nakon slanja svoje gole fotografije bivšoj devojci koja je to objavila na društvenim mrežama.

Miloš Brkić Biografija

Miloš Brkić je rođen 15. avgusta 1991. godine u Novom Sadu. Od malena je pokazivao sklonost ka muzici, a proslavio se kao učesnik Zvezda Granda. Pohadjao je srednju muzičku školu “Isidor Bajić” u Novom Sadu! Upisuje pedagoški fakultet jer kako sam kaze veoma voli decu!

Raul Alberto Dijas Biografija

Raul Alberto Dijas rođen je u Gvijeni, a u Beograd se doselio 1982. godine kako bi studirao hemiju. Vođa je latino grupe „So Sabi”.
U Beograd je stigao 1982. godine da bi studirao hemiju. Od tada se nikad nije vratio u rodnu Gvineju Bisao u zapadnoj Africi. Hemijski fakultet nije završio, ljubav prema muzici odvukla ga je u potpuno drugom pravcu. Ne žali. Radi posao koji voli i to u gradu koji mu je prirastao srcu.
Raul Alberto Dijas, vođa latino grupe „So Sabi”, u srpskoj prestonici je našao svoj mir. Ne oseća se kao stranac. Fascinira ga naš narod, koji smatra duhovnim i srdačnim. Dugo je bio sam, ali je presrećan što je u pravom trenutku naišao na sadašnju suprugu Mariju, sa kojom ima ćerku Idu Katarinu. Svoju Afriku ne zaboravlja, ali još nije imao vremena da ode i obiđe je.

Aleksandra Džidža Stojković Biografija

Aleksandra Džidža Stojković je završila srednju muzičku školu “Mokranjac” da bi nakon toga upisala Fakultet Muzičkih Umetnosti u Beogradu. Ćerka je Dragana Stojkovića Bosanca. Učesnica poslednje sezone Zvezda Granda.
Sarađivala je sa mnogo bendova,a pre vise od 8 godina, sa drugaricama Irenom i Bojanom je osnovala grupu “Magnifik”. U slobodno vreme pod obavezno svira klavir, komponuje pomalo, izlazi sa prijateljima, komunikativna je, iskrena, nasmejana, a ponekad tvrdoglava i lakoverna.

Radomir Počuča Biografija

Radomir Počuča je rođen 15. septembra 1970. godine u Vršcu. Poreklom je iz Hrvatske. Oženjen je i ima ćerku Mariju. Voditelj je na televiziji Pink, a proslavio se kao voditelj informativne emisije “Infotop”. Ljubtelj je oružja i adrenalinski zavisnik.

Dado Glišić Biografija

Dado Glišić je rođen 23. novembra 1977. godine u Banjaluci. Poznati je banjalučki muzičar. Sam je priznao da je imao problema sa drogom, ali je uspeo da se odupre zavisnosti. Prošle godine je objavio povratnički disk, a snimio je i hit duet sa Željkom Vasićem “Australija i Amerika” koji je dostigao milionsku gledanost. Učesnik Farme 5. Neke od njegovih najpoznatijih pesama su “Sto bespuća”, “Dišem al nisam živ”.

Vidovita Zorka Biografija

Zorka Pucar, poznatija kao Vidovita Zorka poznata je kao čuvena proročica sa televizije Pink. 2005 godine je osuđena na godinu dana i četiri meseca zatvora.
Proročica Zorka Pucar, poznatija kao Vidovita Zorka, imala je poduži spisak estradnih zvezda koji su je posećivale u njenoj vili na Banjici. Kada je uhapšena, imenovana je i pozvala ih je da svedoče u njenu korist, ali niko od njih se nije pojavio na sudu.
Vidovita Zorka je poznata i po tome što je otvorila prvi vidovnjački sajt na kome je, između ostalog, pisalo da “kada su u pitanju izlečive bolesti, kao na primer nervoza, rastavljeni brakovi, otklanjanje efekata crne magije, donošenje mira i spokojstva, pronalaženje nestalih članova familije – Zorka sve to radi”.

Simonida Ačević Biografija

Simonida Ačević je rođena Šapčanka, a trenutno živi i radi u Beogradu. Kaže da voli da peva i pleše, ali i da muze, okopava, a ume i da se svađa. Postala je popularna nakon jutjub hita “Hopa-cupa” koji je pregledan više od pola miliona puta.

Nela Bijanić Biografija

Nela Bijanić je rođena 1970. godine u Smederevu gde je i odrasla. Iza sebe ima preko 10 snimljenih albuma. Poznata je po provokativnih nastupima, a karijeru je počela da gradi već sa 15 godina. Poznatoj pevačici su predviđali spektakularnu karijeru, međutim ona je odlučila da izađe iz šou biznisa, da bi se pre nekoliko godina ponovo vratila pevanju.

Katarina Grujić Biografija

Katarina Grujić je rođena 20. aprila 1992. godine u Beogradu. Završila je privatnu gimnaziju i student je druge godine fakulteta Medija i komunikacija u Beogradu. Bavi se pevanjem već dve godine, a nastupala je po Beogradskim klubovima i zabavljala publiku. Živi s majkom, ocem i sestrom i dve kuce. Mnogo voli i strast joj je kulinarstvo. Katarina je komunikativna, druželjubiva, uporna i uvek spremna za zabavu i akciju. Nekad joj je možda mana što nema dlake na jeziku i ne da na sebe!
Takmičila se u Zvezdama Granda 2012/2013 i u finalu osvojila 8. mesto.

Anastasija Buđić Models Biografija

Anastasija Buđić poznatija kao Stejsi iz grupe Models je rođena 12. septembra 1984. godine u Beogradu. Članica je grupe Models. Pozirala je za francuski Plejboj, a trenutno studira Pravni fakultet u Beogradu. Učestvovala je u drugom serijalu VIP Velikog Brata. Ćerka je poznatog beogradskog paparaca Zorana Buđića Kobre.

Zorica Dukić Biografija

Zorica Dukić se proslavila učešćem u rijalitiju “Parovi” koji se emitovao na televiziji Happy. U ovom rijalitiju je učestvovala zajedno sa svojim dečkom karatistom Milošem Vukovićem. Rođena je u Beogradu 02.12.1985. godine. Po zanimanju je model, slikala se za brojne editorijale, a radi i za modnu agenciju “Kristal”. Pobedila je u rijalitiju Parovi.

Martina Rajić Biografija

Martina Rajić je po zanimanju Plejboj zečica. Učestvovala je u izboru Plejboj plejmejt gde je ušla u finale, a na zvaničnom sajtu Plejboja je izabrana za devojku meseca. Rođena je 21. jula 1987. godine.
Široj javnosti je poznata iz spota Face od Milana Stankovića. Martina Rajić je model Be Famous Model Agencije. Takođe je poznata i po vezi sa holivudskim glumcem Džerardom Batlerom.
Martina Rajić je učestvovala i u rijaliti šou Parovi koji se emitovao na TV Happy.

Sve o novoj 5-oj farmi po redu moći ćete da pratite na linkovima:
- Farma 5,
- Farma 5 Srbija ili
- Farma Srbija 5

od septembra – video najava

Tagovi: , ,

Kategorije: Najnovije vesti sa Farme, Slike i Biografije učesnika, Video klipovi

Comments are closed.