FARMA 5 učesnici – Marko Vukotić, Mica Trofrtaljka, Miss Svetlana

FARMA 7 - FARMA SRBIJA | 02/09/2013
   
>>> FARMA 8 <<<   >>> ZADRUGA <<<


– Profil

je poznati crnogorski maneken koji se proslavio u spotu Ane Nikolić i Nikolije Zmijanac — Milion dolara. Pored posla manekena bavi se i poslom fitnes instruktora u Podgorici, a u srećnoj je vezi već 4 godine.

– Profil

Milica Ostojić – rođena je 1943. godine, a pevačku karijeru započela je 1968. u selu Milićevci. U Nišu je snimila debi singl sa pesmom “Davorike dajke” koja je postala veliki hit i više puta je obrađivana. Neke od njenih najpoznatijih pesama su: “Mica krojačica”, “Trofrtaljka”, “Hoće deda malo meda”, “I labavi ume da zabavi”, “Muško mi treba”, “Ja sam novi vozač”, “Udri Milju po fitilju”, “Pevačica sam od glave do pete”, “Sedam dana nisam milovana”, “Drž se kćeri čvrstog kursa”. Nadimak Trofrtaljka dobila je po istoimenoj pesmi, što joj je kasnije postalo i umetničko ime. Njeno ime postalo je i sinonim za pevačice koje pevaju šaljive, mangupske narodne pesme. Sa Rambom Amadeusom i Borom Čorbom snimila je pesmu “Amerika i Engleska biće zemlja proleterska”, a sa grupom Twins obradu pesme “Motori” grupe “Divlje jagode”.

– Profil

Svetlana Koprivica – pop pevačica Svetlana Koprivica, poznatija kao bila je u žiži medijskog interesovanja. Sve je počelo kada su se u jednim novinama pojavile slike na kojima je dotična gospođica na proslavi prvog rođendana televizije “Sveti Đorđe” iz Inđije, sa Ivanom Gavrilovićem demonstrirala scene iz kultnog filma “Prljavi ples”. Od tog trenutka Svetlani su neprestano zvonili telefoni, stizali su pozivi za gostovanja na radio i TV stanicama, pozivi na “tezge” bili su sve češći, a zvezde su postale povoljne za objavljivanje novog albuma.

Sve o novoj 5-oj farmi po redu moći ćete da pratite na linkovima:
- Farma 5 ili
- Farma 5 Srbija

Tagovi: , , , , ,

Kategorije: Najnovije vesti sa Farme, Slike i Biografije učesnika, Video klipovi

Comments are closed.