FARMA 5: Vendi ulazi na farmu?

FARMA 7 - FARMA SRBIJA | 03/09/2013
   
>>> FARMA 8 <<<   >>> ZADRUGA <<<


Kontroverzna pevačica Vesna Vukelić , koja je učestvovala u jednoj od prethodnih sezona Farme, ponovo će se useliti na imanje u Lisoviću. Prema našim saznanjima, produkcija nju čuva kao jednog od glavnih aduta, budući da je poznata po tome što nema dlake na jeziku, ali i po animozitetu ka Jeleni Golubović i Zorici Marković.

ćemo gledati i u petoj sezoni Farme. Produkcija je potpisala ugovor s njom, tako da ćemo je sigurno gledati na imanju u Lisoviću”, otkriva naš izvor iz produkcije najgledanijeg rijalitija, dodajući da očima ne može da vidi rediteljku Jelenu Golubović.

“Pre desetak godina Jelena i su se verbalno sukobile u emisiji Svet plus, koju je vodila Jelena Bačić Alimpić. Njihova svađa postala je antologijska, a animozitet idalje postoji. Kako bi pokušali da ponovo napravi bar deo tenzije koja je vladala u emisiji, producenti će ubaciti s namerom da isprovocira Jelenu”, završava priču naš izvor.

Sem Jelene, Vendi nije u dobrim odnosima ni sa Zoricom Marković , u čijoj kafani u Jajincima je svojevremeno svake nedelje nastupala. Njih dve su se nedavno oštro prepucavale po novinama, a konflikt će zasigurno nastaviti i u rijalitiju.

Redakcija Tracara.com

Farmu 5 uživo možete pratiti na linku:
FARMA 5 UZIVO

Sve o novoj 5-oj farmi po redu moći ćete da pratite na linkovima:
- Farma 5 ili
- Farma 5 Srbija

Tagovi: , , , , ,

Kategorije: Najnovije vesti sa Farme, Video klipovi

Comments (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Anima candida says:

    Toooooo!!!!!!VENDI je kraljica rijalitija i kraljica mora biti učesnik jubilarne farme 5.Samo je jedna jedina Vendi i slične ne postoje na ovim prostorima.Samo me zbunjuje da je predstavljaju kao razdor—konflikt osobu,međutim ona je meni sušta suprotnost i mirotvorac.VENDI ima osebujan stil i tko ga razume,razume tko ne nikad i neće i da ima više života.Gledao sam farmu 3 i Dvor i Velikog Brata i nisam primetio da je ikoga i ikad prva napala i svi su nju prvi napadali i hteli diskvalificirati i nikomu nije pošlo za rukom.Koje bljuvotine su joj pričali na farmi 3 i hiljade uvredljivih i teških reči,ali ta samo okrene glavu i kulira.Jaču mentalnu snagu ako je upitanju žena nikad i nikad nešto slično nisam zapazio.Žena čudo…..žena za sva vremena i Vendi možete voleti ili ne ali brate mili ravnodušni nemožete biti i neće vam nikad biti dosadno.Ovo je opasno dobar odabir kandidata i energija je sveprisutna…aliii ovo je maratonska farma i dinamiku će izdržati samo najači i gos Milica Mitrović i produkcija je svesna toga.Ovaj klipić i svađa prije 10 godina je samo potvrda da je VENDI locirala osobu gluposti i verujem da se ona takvima neće baviti.Ako bi se trebala baviti sa Jelenom Golubović,onda bi se molim lepo druga Jelena trebala pokloniti VENDI i reći ….gle…daj mi molim te spasi mamu i obitelj od te nesretnice i platiti izdašan honorar …dakako.Karleuša ima lovu zar ne a da neko spašavao nečiju porodicu i integritet ….plati čoveče…plati molim lepo,jer za takve poput Jelene Golubovićstreptomicim može biti samo VENDI.Za Zoricu Marković vredi ista formula i verujem da se VENDI ne mačuje neravnopravnim protivnicima,već čapki karakterima,folirantima i smutljivcima.Ona je meni ludilo i zaštitnik slabiji a tko će biti njezin odabir i koju režiju sprema to samo nebo zna.Svakako ja sam njezin fan i ako ovo pročita evo….puno pozdrava iz Rijeke i Zagreba …bila učesnik ili ne…MI TE VENDI VOLIMO!!!!!!