Tuča Divne i Zorice – video

FARMA 7 - FARMA SRBIJA | 24/09/2013
   
>>> FARMA 8 <<<   >>> ZADRUGA <<<


Divna i Zorica su se zakačile sinoć, kada je novinarka rekla da su svi pevači foliranti, a Zorica joj uzvratila da “i njeno dete drži mikrofon”. Divna je upozorila da se o njenoj Jeleni ne priča, a Zorica joj obećala da joj se “do kraja Farme neće skinuti sa kičme”. Kasnije ju je optužila da je farmerima koji zbog vere ili režima ishrane ne jedu svinjetinu stavljala mast u hranu, što je Divna oštro porekla.

“Sram te bilo, postoji snimak, njima kuvam na vodi”, rekla je ona.

Da li je udarac vratima bio nameran ili ne, ne zna se, jer snimak ne postoji. Divna je danas u živom prenosu tvrdila da je reč o “čistom fizičkom napadu”, i da je noga toliko boli da jedva hoda.

“Izbacila me je iz kupatila… Ne mogu ni da prepričavam više”, rekla je ona Ivanu.

“Što si joj dozvolila da te izbaci”, pitao je on, a Divna ironično pitala – “zar je trebalo da se tučem”. Jelena inače tvrdi da je potkačila slučajno.

“Čist fizički napad, nema šta. Ali, nju moraju da drže ovde, ovu jadnu bolesnu, tako da ne mislim da će Zadruga reagovati. Vidiš da još uvek nema pisma”, rekla je ona u razgovoru sa Džidžom.

Pismo možda stigne večeras, u živom prenosu, kada će gazda Marko izabrati sluge. A možda i ne stigne, pošto je očigledno da Zadruzi odgovara da Jelena Golubović pravi šou, dok se i Miki izvukao sa opomenom kad je udario Marka Vanilu.

izvor: mondo

Farmu 5 uživo možete pratiti na linku: >>>FARMA 5 UZIVO <<<

Sve o novoj 5-oj farmi po redu moći ćete da pratite na linkovima:
- Farma 5 ili
- Farma 5 Srbija

Tagovi: , , , , ,

Kategorije: Najnovije vesti sa Farme, Video klipovi

Comments are closed.