Čupo Kalač vraćen u baražu i zaprosiće Jelenu 13 novembra

FARMA 7 - FARMA SRBIJA | 28/10/2013
   
>>> FARMA 8 <<<   >>> ZADRUGA <<<


Najviše glasova publike u baražu dobio je i on se vraća na imanje. On je kupio prsten i planira da zaprosi Jelenu Golubović

Naime, Čupo je pripremio specijalno iznenađenje za Jelenu. On je rekao da se pokajao što se loše poneo prema rediteljki kao i da je shvatio da je voli.

“Ovo je verenički prsten, ukoliko se vratim, ja ću je zaprositi”, rekao je Čupo pre nego što je saznao da se upravo on vraća na imanje i dodao da će je čekati i ukoliko ne uđe.

“Ja nisam znao ko je ona, jer nisam bio ovde. Pogrešio sam, ne koristim njenu popularnost, bio sam ljut možda na neke druge farmere, a prebacio na nju”, rekao je. On je posetio i Jeleninu baku i majku.

“Bio sam kod njih, izvinio sam se što sam bio vulgaran i one su mi oprostile”, rekao je Čupo.

***

U baražu su bili i Zuzi Zu, Vanja, Nela, Marko Vanila, Crni i Anastasija, ali je Čupin romantični gest oduševio publiku do te mere da je osvojio 84,78 odsto glasova za povratak. Ostali su podelili “siću”.

izvor: kurir/mondo

Važni linkovi: >>>FARMA 5 UZIVO <<< i >>> Farma 5 <<<

Tagovi: , , ,

Kategorije: Najnovije vesti sa Farme

Comments (4)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. mika says:

  E ISPUNI MI SE ZELJA, SLAVIM VECERAS. BRAVO CUPO LAVCINO

 2. Capajebo071 says:

  Ja jake ti zelje I tog lika sto je u zelji…uffff. Cupu drzi samo ona ludaca Jelena. Joj majko moja valja ih opet slusati kako se “maze” po ovcarniku veliki patrijahalci I moralisti.

 3. grunf says:

  ti si miko teletabis ko i oni

 4. nina says:

  Drago mi je ako je to iskreno, ali ne bih voljela da Čupo manipuliše Jelenom .Ona je veoma dobra djevojka, to je on vidio kada je bio vani, ali nije trebao da se onako ponaša prema njoj na farmi.Možda je i skontao da može još koji euro da zaradi na račun Jelene…Nisu oni na istoj talasnoj dužini…Jeca do pobjede! Nina -Budva