Narod pita: Saša Popović ugostio parove sa farme

January 7, 2014 | FARMA 6 |
Kategorija Najnovije vesti sa FarmeSaša Popović uprkos teškoj povredi rebra vratio se na posao u emisiji “Narod pita”. Njemu su gosti parovi: Sara i Aki, Danijel i Jovana, Boris i Katarina i Sloba i njegova devojka Miljana.

Kaća i Boris su demantovali da su se verili, da žive zajedno i da se Boris prizetio. “Još je rano. Ne kupujemo stan, ali kao da već živimo zajedno. Non stop smo zajedno. Ili kod mene ili kod nje”, rekao je Boris uz osmeh.

Jovana i Danijel su komentarisali pevačevu odluku da se ipak vidi sa Filipom Panajotovićem iako su se posvađali dok su boravili na farmi.

Jovana je rekla da ona stoji pri svojoj odluci da ne želi da se druži sa Filipom, a da je Danijel zreo čovek i da sam donosi svoje oluke. “Ja nemam razloga da se ne pozdravim sa kim sam proveo toliko dugo vremena… Eto, Aki nam nije ni čestitao svadbu, pa smo se pozdravili”, rekao je Danijel i tako “bocnuo” Akija.

Aki se postideo i rekao da je imao mnogo obaveza i da ih je to razdvojilo… na tu njegovu rečenicu je Saša Popović rekao ironično da mnogo vremena treba da se pošalje jedan sms. “Evo, obećao sam, iskupiću se za to! Pevaću detetu na krštenju i to za džabe”, rekao je Aki.

izvor: kurir

   

Komentari

Comments are closed.