Ništa od duela sa Tamarom: Stanija otkazala učešće u emisiji jer je završila na infuziji

FARMA 7 - FARMA SRBIJA | 22/01/2016
   
>>> FARMA 8 <<<   >>> ZADRUGA <<<


i Tamara Đurić najavljene su kao gošće u emisiji “Narod pita” kod voditelja Vladimira Stanojevića. Finalistkinje šeste sezone Farme imale su buran odnos na imanju, a prozivke su se nastavile i po završetku rijalitija.

Ipak, samo nekoliko sati pred početak emisije, Stanija je objavila da je sprečena da se pojavi.

- Dragi fanovi, želimo da vas obavestimo da se Stanija danas neće pojaviti u emisiji “Narod pita” iz opravdanih razloga. Prva sledeća emisija u kojoj bude gostovala kako bi vas obradovala i ispoštovala, bićete obavešteni – stoji na starletinom profilu na Fejsbuku.

stanija dobrojevic

Dragi fanovi, zelimo da vas obavestimo da se Stanija danas nece pojaviti u emisiji "Narod pita" iz opravdanih razloga….

Posted by Stanija Dobrojevic on Friday, January 22, 2016

Starleta je završila u Institutu Sremska Kamenica kod Novog Sada zbog prevelike iscprljenosti. Ona je pre dva dana snimala reklamu koja je podrazumevala boravak u bazenu 6 sati, što je verovatno dovelo do razboljevanja. U bolnici je odmah priključena na infuziju, a terapija antibioticima nije pomogla.

“Tačno je da je Staniji loše jer joj je opao imunitet, i nije mogla da spusti temperaturu, pa je sada na infuziji. Doživela je veliki stres ovih dana, prvo zbog saobraćajne nesreće, a potom zbog hapšenja Kristijana i sve je to uticalo na njeno zdravlje”, potvrdila je Tamara, Stanijin PR za portal Svet.

izvor: blic/kurir/svet

Tagovi: , ,

Kategorije: Najnovije vesti sa Farme, Slike i Biografije učesnika

Comments are closed.