Farma Srbija Učesnici


Učesnici nove Farme – Farma 7 – Farma Srbija 2016 – Farma 2016 su:

FARMA 7 – učesnici: Natalija Trik FX i Sani Trik FX – Profil

‘Ja ne očekujem ništa, ja ulazim kao podrška Saniju. Ja sam želela da on uđe sam da vidi kako je meni bilo kad sam bila sama’, rekla je Natalija, a Sani je dodao da je ona sama rekla da ne želi više da se razdvajaju.

‘Ljubavi za dan zaljubljenih vodim te u Lisović’, našalila se Dušica. Natalija je otkrila da je videla ostale učesnice Farme i da je već ljubomorna.

FARMA 7 – učesnici: Dušica Grabović – Profil

U rijalti Farma 7 je ušla i pevačica Dušica Grabović, koja je na samom startu izjavila da nikako ne daje na sebe, kao i da će biti ono što zaista jeste u privatnom životu.

Dušica Grabović javnosti je postala poznata singlom ‘Da to sam ja’. Svojim najvećim talentom smatra to što je sportista. Dušica je bila učesnica rijalitija Parovi u kom je stekla ogromnu popularnost.

FARMA 7 – učesnici: Ceca Jovanović – Profil

Nova učesnica rijalitija Farma 7 Ceca Jovanović je na samom početku otkrila da nije napadač, ali da će uzvratiti udarac.

‘Ja ne čupam, ja odmah pesnicu’, našalila se Ceca, a Dušica je upozorila da je fizički napad zabranjen. Ceca je inače pevačica, tačnije bivša ”modelsica”.

FARMA 7 – učesnici: Miki Mećava – Profil

Miki Mećava još jedan je od učesnika rijalitija Farma 7, koji će se u naredna četiri meseca boriti za glavnu nagradu od 50.000 evra.

Popularni pevač koji je već bio učesnik Farme, veruje da će se dobro uklopiti. Kaže da će kao i do sada biti ono što jeste i da veruje da će ovo biti najbolja sezona od svih do sada.

FARMA 7 – učesnici: Kristina Čanković – Profil

U rijaliti Farma 7 je ušla i Kristina Čanković, nekadašnja balerina i pevačica grupe ‘Luna’. Sastav pomenute grupe činila je od 2007. do 2009. godine kada je i snimila album sa Čedom Čvorkom. Kristina se nakon napuštanja grupe povukla sa estrade, a od danas ćemo je gledati na Farmi. Tvrdi da na imanju ne može da joj se dogodi ljubav i da sigurno neće obrukati svoja dva sina.

“Nema šanse da mi se dogodi ljubav. Koga god da dovedete, najboljeg nekog frajera na svetu, nema šanse”, izjavila je Kristina u studiju.

FARMA 7 – učesnici: Gagi Đogani – Profil

U rijaliti Farma 7, je u ušao i frontmen grupe Funky G. Gagi je rođen 12. oktobra 1971. godine u Beogradu. Njegovo pravo ime je Gazmen Đogaj. Gagi Đogani potiče iz poznate muzičke porodice, a svoju popularnost stekao je u grupi ”Fanky G”, zajedno sa svojom tadašnjom suprugom Anabelom. Sa bivšom suprugom ima dvoje dece Lunu i Ninu Đogani. Gagi kaže da će mu na Farmi veoma nedostajati deca, kao i njegova devojka.

Zajedno sa Gagijem Đoganijem u rijaliti Farma 7 ulazi i njegova pevačica Maja Mijanović.

FARMA 7 – učesnici: Maja Mijanović – Profil

Zajedno sa Gagijem Đoganijem u rijaliti Farma 7 ulazi i njegova pevačica Maja Mijanović.

Maja je iz Nikšića, a u rijaliti ulazi kako bi publika konačno upoznala i otkriva da je sve bio Gagijev nagovor. Ne voli svađe i trudiće se da se sprijatelji sa svima.

FARMA 7 – učesnici: Filip Đukić – Profil

Filip Đukić svoju popularnost stekao je učešćem u rijalitiju Parovi. Tokom prošlogodišnjeg učešća, Filip je bio u romansi sa bivšom modelsicom Ružicom Veljković. Njihova emotivna veza doprinela je Đukićevoj popularnosti. Od danas, mladi maneken je učesnik Farme! Filip je u svom profilu otkrio da ne bi voleo da se zaljubi na imanju, međutim Maja je otkrila da Đukića već očekuje ljubav na imanju.

‘Meni je jedna devojka rekla da te ne diram”, rekla je Maja.

FARMA 7 – učesnici: Stefan Despotović – Profil

Stefan Despot pred ulazak u rijaliti Farma 7 otkrio je da će naviše da mu nedostaje teretana, a tvrdi da nije neki radnik.

Stefan Despotović, kako mu je pravo ime, je sportista. Despot je bio prvak u bodi bildingu. Pored toga, budući farmer je i personalni fitnes trener i model.

On je otkrio da Filipa Đukića poznaje privatno i da će mu na imanju najviše nedostajati teretana.

FARMA 7 – učesnici: Gorana Aleksić – Profil

Gorana Aleksić je inače profesionalna plesačica i jedna je od najboljih drugarica Jelene Krunić. Sebe smatra veoma komunikativnom i veruje da će se ukopiti u ekipu na Farmi. Kaže da nema dečka, kao i da je videla da na imanje ulazi puno lepih momaka:

“Videćemo šta će zatvoren prostor uraditi!”, izjavila je u studiju mlada i atraktivna plesačica.

FARMA 7 – učesnici: Aleksandra Blagojević – Profil

Aleksandra Blagojević je na samom početku otkrila da jedva čeka da uđe u rijaliti Farma 7 i da se drži principa ‘ne diram te-ne diraj me’.

Aleksandra Blagojević svoju popularnost stekla je učešćem u muzičkoj emisiji Pinkove zvezde. U medijima je još uvek zovu ‘Severininom suparnicom’ zbog romanse sa pevačicinim bivšim suprugom Milanom Popovićem, sa kojim je bila pre nego što je on otpočeo romansu sa Seve.

‘Svašta može da se desi’, rekla je Aleksandra u svom profilu za Farmu.

‘Na imanju će mi najviše nedostajati telefon i društvene mreže’, rekla je Blagojevićeva.

FARMA 7 – učesnici: Milan Đorđević Crni – Profil

Milan Đorđević Crni novi je učesnik rijalitija Farma 7, koji je već na samom početku izjavio da se od njega može svašta očekivati.

U rijaliti Farma ulazi potpuno opušten i kaže da se raduje seoskom životu. Najviše će mu nedostajati mobilni telefon jer je ovisnik od društvenih mreža. U studiju je čak i ismejao Aleksandru sa kojom će zajedno ući na imanje u Lisoviću.

“Kada sam video da Filip Đukić ulazi, pao mi je mrak na oči”, dodao je.

FARMA 7 – učesnici: Maja Milošević – Profil

Maja Milošević iz Jagodine je nekadašnja učesnica muzičke emisije Pinkove zvezde, gde je i stekla svoju popularnost. Između ostalog, pevačica je bivša devojka Ace Živanovića.

Za razliku od Ace, Maja je stigla do samog finala Pinkovih zvezda. U medijima se spekulisalo da je Tamara Đurić zapretila pevačici rekavši joj da ne odlazi na imanje u Lisoviću.

‘Samo veselo, bez svađe’, rekla je Maja u svom profilu.

‘Nije tačno to što se pisalo. Ja ovde ulazim kao Pinkova zvezda, a ne kao nečija bivša devojka’, dodala je Miloševićka.

FARMA 7 – učesnici: Stefan Jakovljević – Profil

Stefan Jakovljević, brat bivše Miss Jugoslavije, Jelene Bin Drai još jedan je učesnik rijalitija Farma 7.

Stefan Jakovljević potiče iz muzičke porodice. Otac, koji se u mlađim danima bavio pevanjem, brzo je prepoznao talenat. Njegova sestra je poznata manekenka Jelena Jakovljević Bin Drai. Stefan je započeo je svoje muzičko obrazovanje u Zaječaru. Kao mali svirao je klavijature.

Polako počinje sa prvim angažmanima, kako u Srbiji, tako i u inostranstvu. U međuvremenu, učestvuje u raznim muzičkim takmičenjima, među kojima ima veoma zapažen uspeh, posebno u Zvezdama Granda. Stefan kaže da u rijalitiju ne može da mu se dogodi ljubav, jer već pet godina ima verenicu.

FARMA 7 – učesnici: Nemanja Milenković Mc N – Profil

Nemanja Milenković zvani Mc N, rodjen je 26.4.1984. u Nišu. Jedan je od najboljih repera u Nišu, pa i u Srbiji. Poznat je po svojim ljubavnim pesmama koje su najbolje ljubavne rep pesme koje postoje u Srbiji. Takođe je poznat po svom hitu ‘Mali Dugi’, to je trenutno njegova najpopularnija pesma.

FARMA 7 – učesnici: Ivona Negovanović Cuca – Profil

Ivona Negovanović Cuca javnosti je postala poznata učešćem u muzičkoj emisiji Zvezde Granda i Pinkovim zvezdama. Mediji je već jako dugo vreme povezuju sa Šabanom Šaulićem i često je nazivaju njegovom ljubavnicom. Popularnost je stekla učešćem u prethodnoj sezoni rijalitija Parovi. između ostalog, kružile su i medijske priče da Šaban ne želi da Cuca bude nova farmerka, ali ona se večeras seli na imanje u Lisoviću.

“Ne bi voleli da me vidite kada puknem na Farmi i nadam se da neće doći do toga. Kada bi joj neko sakrio medu koga je dobila od dečka, sve stvari bi mu bacila u bunar”, izjavila je Cuca u studiju u Šimanovcima.

FARMA 7 – učesnici: Čedo Đačić – Profil

Muzičar i tekstopisac Čedo Đačić je novi učesnik rijalitija Farma 7. On je na samom početku bacio par rima i oduševio publiku.

Učesnik Farme 7 Čedomir Đačić je muzičar iz Pljevlja. On je široj javnosti postao poznat nakon numere ‘Imerator Nole’ u kojoj peva o uspehu Novaka Đokovića. Njegovo umetničko ime je Čedo Đačić, a on je između ostalog i stilista, kompozitor i tekstopisac.

‘Gledaoci odlučuju o svemu. Ne trebaju meni novci’, našalio se Čedo.

‘Ovo nisu dredovi, ovo je majka priroda’, rekao je Čedo Dušici.

FARMA 7 – učesnici: Živojin Žika Đorđević – Profil

Živojin Žika Đorđević je frontmen grupe ‘Viva romana’. Pop grupa koja je prisutna na muzičkoj sceni već dugi niz godina. Žiku su mediji ranije spajali sa učesnicom muzičke emisije ‘Prvi glas Srbije’. Od večeras, Đorđević je još jedan učesnik Farme. On je pred sam ulazak otkrio da lako zaplače.

FARMA 7 – učesnici: Rajko Kovačević – Rajko Horizont – Profil

Rajko Kovačević javnosti je poznat kao Rajko Horizont. Rođen je u Šapcu. Karijeru je započeo kao pop rok pevač u grupi ‘Horizont’. U istoj, napravio je brojne demo snimke, isključivo autorskih pesama. Kasnije, Rajko je promenio žanr muzike i prešao na narodnu. Pažnju svojih fanova privukao je šaljivim pesmama i svojim šarmantnim odnosom sa publikom.

FARMA 7 – učesnici: Veselin Doknić – Profil

Atraktivni maneken Veselin Doknić ulazi u rijaliti Farma 7 da unese pometnju među dama! On dolazi iz Vrbasa i bavi se manekenstvom.

‘Ako se desi ljubav, desila se. Nek je sa srećom’, rekao je Donkić na samom početku.

FARMA 7 – učesnici: Bane Đokić – Profil

U rijaliti Farma 7 se uselio Bane Đokić. Mladi takmičar, poznat je postao nakon skandala koji je izbio sa Tanjom Savić, a u rijaliti Farma ulazi kako bi razotkrio sve mračne tajne domaće estrade. Samostalan je i kaže da će se potruditi da sa svima izgradi normalan odnos.

“Nedostajeće mi porodica, prijatelji. Nemam dlake na jeziku”, rekao je Bane.

FARMA 7 – učesnici: Marina Perazić – Profil

U rijaliti Farma 7 ušla je i Marina Perazić! Ona smatra da ne imanju treba ponekad podići glas.

‘Životinje su na prvom mestu. Želim sačuvati svoje dostojanstvo i da ću vam se svideti’, rekla je Marina u svom profilu za Farmu.

FARMA 7 – učesnici: Zvonko Pantović Čipi – Profil

Član grupe ‘Osvajači’ ulazi u rijaliti Farma 7! On je najavio da možemo očekivati najbolju verziju Zvonka Pantovića Čipija.

‘Biće stresnih situacija i interesantnih stvari. Svako od nas će morati da pomeri granice svojih mogućnosti’, rekao je Čipi u svom profilu za Farmu.

FARMA 7 – učesnici: Zorica Marković – Profil

Zorica Marković još jedna je od učesnika rijalitija Farma 7, koja je popularnost stekla u šou programima Moja kuhinja, moja pravila i Veliki brat.

Zorica je majka dvoje dece. Ima sina iz vanbračne zajednice i šestogodišnju ćerku iz sadašnjeg braka. Inače je kafanska pevačica, ali sada je u penziji dok joj ćerka ne poraste. Živela je u Nemačkoj gde je držala kafanu, ali se 1994. godine se vratila u Srbiju. Ceo život peva po kavanama i zna preko 5000 pesama napamet. I svog sadašnjeg supruga je upoznala u kafani – bila je to ljubav na prvi pogled. Završila je srednju kuvarsku školu i osim pevanja obožava kuvati, a kod kuće ima vrt u kome gaji organsku hranu te patke i kokoške. Sa suprugom je učestvovala u šouu “Moja kuhinja moja pravila’’ u kojem su osvojili prvu nagradu i u rijalitiju Veliki brat.

FARMA 7 – učesnici: Zorica Marković – Profil

Nakon što je Zorica Marković, učesnica Velikog brata došla u studio u Šimanovcima, Dušica Jakovljević uzela je svu vodu i najavila je još jednu Zoricu Marković! Popularna pevačica koja je obeležila prethodnu sezonu Farme, kao i Parove, ponovo ulazi na imanje u Lisoviću!

‘Ne mogu bez Farme. Htela sam da pitam Proku da mi da par ara. Mnogo sam srećna što me je produkcija ponovo pozvala’, rekla je Zorica.

FARMA 7 – učesnici: Velibor Džarovski Džaro – Profil

Velibor Džarovski Džaro estradni i sportski menadžer večeras će se useliti na poznato imanje u Lisoviću.

‘Ovo je jedini posao koji ću raditi pošteno’, rekao je Džaro na samom početku, a Zorica Marković mu se posebno obradovala. On je pre ulaska na Farmu ispričao mnoge anegdote iz svog života.

FARMA 7 – učesnici: Vesna Zmijanac – Profil

Vesna Zmijanac je još jedna učesnica Farme.

‘Ovo je još jedan izazov koji nisam doživela u svom burnom životu. Volim stalno neke nove stvari. Očekujem da mi na Farmi bude lepo. Volela bih da učesnici ne budu prosti. Ovo je pre svega jedna psihološka igra. Možemo da trajemo bez da budemo nevaljali. Red rad i diciplina, nema mnogo priče’, rekla je Zorica u svom profilu.

‘Od Farme ne očekujem ništa, šta Farma očekuje od mene’, našalila se Zmijančeva.