Farma Srbija - Farma 4 - Farma Srbija 2011
Maj 19, 2012, 08:11:09 am *
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte.

Prijavite se korisniÄkim imenom, lozinkom i dužinom sesije
Vesti:

PoÄetna   Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija  
Stranice: [1]   Idi dole
  Å tampaj  
Autor Tema: Odbijanje zadatka zadruge!  (ProÄitano 489 puta)
0 Älanova i 1 gost pregledaju ovu temu.
reggie777
Newbie
*

Van mreže Van mreže

Pogledaj profil
« poslato: Decembar 16, 2010, 02:29:25 pm »

Mislim da bi Zadruga trebala da ih drasticno kazni. Znaci ok sto su marijana ubacili u finale(iako ga ja nevolim) ali ovo je reality show koji se radi zbog publike koja ga gledanjem finansira i oni se kao solidarisu kao ispod njihove casti. Po meni da se svakom farmeru odbije 10 dana honorara i da marijanu pa da vidimo kako ce doci do zapleta i kako ce svaki iduci zadatak da se ispuni. Ovo je pljuvanje u lice produkciji i farmi kao showu. Pa kolko ima realitija kao sto je recimo survivor gde bukvalno spavaju sa bubama goli po tajfunu, jedu ako sta ima i uglavnom rizu i to je to. Mnogo su ovi fini i po meni ih treba sada do kraja sve JEBATI ali onako muski. Dosli jedu piju zajebavaju se i jos uzimaju lovu, prodaju demagogiju. Sve kazniti novcano nagradim izbacivanjem bar njih 3-4 i jos do kraja davati najgore zadatke i skidati honorare.
 Nije im to domaca kuhinja baba kurane nego jebeni reality show i trebalo bi da se ponasaju u skladu da su u realitiju a ne u operi.

p.s ovo je forum koji sam nasao isao sam i na sluzbeni sajt farme ali nema foruma ili ga ja nisam nasao i voleo bi da mogu ovo da posaljem zadrugi, jer su im pljunuli u lice, ona jasmina ana pogotovo, mila majko nezanimljivi idiot, jebena plovka neznam ko je drzi tu.
 U svakom slucaju pozdrav svima i ako ko ima kakav sluzbeni sajt voleo bi da ovo prosledim i farmi

pozdrav
SaÄuvana
Stranice: [1]   Idi gore
  Å tampaj  

Prebaci se na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC Ispravan XHTML 1.0! Ispravan CSS!
Stranica je napravljena za 0.043 sekundi sa 22 upita. (Pretty URLs adds 0.008s, 2q)